کره جنوبی 2 میلیون ماسک در قالب کمک بشر دوستانه به آمریکا ارسال کرد

دوشنبه 22 ارديبهشت 1399
07:32
کره جنوبی 2 میلیون ماسک در قالب کمک بشر دوستانه به آمریکا ارسال کرد همزمان با کمبود تجهیزات و لوازم بهداشتی در آمریکا، کره جنوبی اعلام کرد با توجه به وضعیت اضطراری آمریکا دو میلیون ماسک به صورت «کمک های بشر دوستانه» به واشنگتن اهدا کرده است.

العالم ـ آسیا

به گزارش ایرنا یونهاپ روز دوشنبه گزارش کرد ارسال این تعداد ماسک به دنبال گفت و گوی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و "مون جائه این" همتای کره ای وی در مورد همکاری های مشترک دو کشور در مبارزه با کرونا در ماه گذشته میلادی صورت گرفته است.

وزارتخارجه کره جنوبی اعلام کرد این تعداد ماسک با یک پرواز باری ایالات متحده راهی این کشور شده و قرار است ماسک ها میان کلینیک ها و مراکز درمانی آمریکا توزیع شوند.

تا کنون بیش از یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده و بیش از ۸۰ هزار نفر در اثر این بیماری جان باخته‌اند. ایالت‌های مختلف در این کشور در حالی به سمت بازگشایی پس از اعمال قرنطینه برای کنترل شیوع کووید۱۹ می‌روند که کارشناسان درباره روند صعودی مجدد در شیوع این ویروس هشدار می‌دهند.

"هری هریس" سفیر آمریکا در کره جنوبی در توئیتی به دلیل ارسال دو میلیون ماسک از کره جنوبی و کاخ آبی قدردانی کرد و نوشت: «اتحاد و دوستی ما امروز همانند ۷۰ سال پیش بسیار مهم است.»

به گزارش ایرنا، این نخستین باری نیست که کره جنوبی کمک های بشردوستانه به ایالات متحده ارسال کرده است سئول در سال ۲۰۰۵ نیز که توفان کاترینا به این کشور خسارت زیادی وارد کرد ۵ میلیون دلار کمک بشردوستانه به واشنگتن ارسال کرد کره جنوبی همچنین پس از توفان های هاروی و ایرما در سال ۲۰۱۷ در آمریکا، ۲ میلیون دلار کالا به این کشور اهدا کرد.

آمریکا پیش از این نیز و در ابتدای شیوع ویروس کرونا نیز از کره جنوبی خواسته بود که تجربیات خود در مهار کرونا را در اختیار واشنگتن قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین