سفارت ایران در افغانستان حملات تروریستی کابل را محکوم کرد

سه شنبه 23 ارديبهشت 1399
21:59
سفارت ایران در افغانستان حملات تروریستی کابل را محکوم کرد سفارت ایران در افغانستان در بیانیه‌ای حملات تروریستی روز سه‌شنبه کابل را محکوم کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در محکومیت حملات تروریستی روز جاری در بیانیه خود آورده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل وقوع حوادث تروریستی -در کابل، ننگرهار و لغمان- را که به شهادت و مجروح شدن ده‌ها تن از مردم بیگناه افغانستان منجر شد به شدت محکوم کرده و همدردی و همبستگی خود را با ملت و دولت افغانستان اعلام می‌کند.
بدون تردید افزایش خشونت‌ها -در شرایطی که بیماری کرونا دشواری‌های فراوانی را بر مردم شریف افغانستان تحمیل کرده و ضروری است همگان بر اساس سنت‌های حسنه اسلامی در ماه مبارک رمضان، شفقت و مهربانی را بر مسلمانان و همنوعان خود روا داشته باشند- امر بسیار نکوهیده‌ای بوده و لازم است اعضای جامعه بین‌الملل در مقابل اینگونه اقدامات از خود واکنش قاطع نشان دهند.

ساعت ۱۰ پیش از ظهر امروز مهاجمان مسلح با سلاح‌های سبک و سنگین به یک بیمارستان و زایشگاه در منطقه ۱۳ در غرب شهر کابل حمله کردند.

مهاجمان با شلیک به زنان باردار و نوزادان در زایشگاه، شماری از آن‌ها را کشته و تعدادی را هم زخمی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند