بازداشت ۴۵ نفر در ونزوئلا به اتهام تلاش برای ترور مادورو

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399
03:55
بازداشت ۴۵ نفر در ونزوئلا به اتهام تلاش برای ترور مادورو ارتش ونزوئلا از بازداشت ۴۵ نفر به اتهام تلاش برای ترور «نیکولان مادورو» رئیس‌جمهور این کشور خبر داد.

العالم-آمریکا

ارتش ونزوئلا سه شنبه شب اعلام کرد که 45 نفر از مظنونان به تلاش برای ترور نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور در ابتدای ماه می، بازداشت شده‌اند.

ارتش ونزوئلا در صفحه توئیتر خود تاکید کرد که 10 نفر از مظنونان طی 24 ساعت گذشته، دستگیر شده‌اند.

در حساب توئیتری گارد ریاست جمهوری ونزوئلا آمده که «افراد بازداشت شده از مزدورانی هستند که در طرح تروریستی برای ایجاد ناامنی در کشور دست داشتند».

نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا چندی پیش طی یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرده بود که دولت این کشور 13 «تروریست» را که با هماهنگی واشنگتن سعی داشتند از سواحل کارائیب وارد خاک ونزوئلا شوند و دولت این کشور را سرنگون کنند، دستگیر کرد.

تلویزیون ونزوئلا هفته گذشته با انتشار ویدیویی گزارش داد که یک نظامی سابق آمریکایی درباره همدستی آمریکا و کلمبیا برای اقدام علیه نیکولاس مادورو اعتراف کرد.

این نظامی سابق آمریکایی در حین بازجویی اعتراف کرد که با آموزش گروهی از معارضان دولت ونزوئلا قصد داشت آنها را برای تصرف فروگاه کاراکاس و اقدام علیه نیکولاس مادورو رییس جمهور ونزوئلا آماده کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است