درگیری گروهک‌های تحت حمایت ترکیه بر سر اموال سرقتی در سوریه

جمعه 26 ارديبهشت 1399
09:53
درگیری گروهک‌های تحت حمایت ترکیه بر سر اموال سرقتی در سوریه
منابع سوری خبر دادند، گروهک‌های تحت حمایت ترکیه مستقر در شمال سرق سوریه بر سر تقسیم اموال سرقتی به جان هم افتادند.

العالم - سوریه

وبگاه خبری گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه»، از درگیری مسلحانه گروهک‌های تحت حمایت ترکیه در شمال شرق سوریه خبر داد.

بر اساس این گزارش، گروهک‌های موسوم به «فیلق الرحمن»، «السلطان مراد» و «المعتصم» بر سر تقسیم اموال سرقتی در روستاهای «اهراس»، «سودا» و «لیلان» در شمال غرب منطقه «تل تمر» و همچنین غرب رأس العین (شمال استان الحسکه-شمال شرق سوریه) با یکدیگر درگیر شدند.

به گفته دیدبان، اشیای سرقتی متعلق به اهالی منطقه است که این گروهک‌ها پیشتر اقدام به سرقت آن کرده‌اند.

دیدبان همچنین به نقل از منابعی که آنها را «موثق» خواند، خبر داد که برخی از عناصر گروهک السلطان مراد در روستای «بعیریر» (رأس العین) پس از سرقت اموال منازل اهالی روستا، اقدام به آتش زدن تعداد زیادی از آنها کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود


درخواست شرکت‌های روسیه از دولت در پی بزرگترین حمله پهپادی به مسکو


عراقچی: تصور ایران ضعیف به‌طورکامل از بین رفته است


تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود