سناتور آمریکایی خواستار کاهش تحریم‌ها و موافقت واشنگتن با وام 5 میلیارد دلاری ایران شد

جمعه 26 ارديبهشت 1399
12:30
سناتور آمریکایی خواستار کاهش تحریم‌ها و موافقت واشنگتن با وام 5 میلیارد دلاری ایران شد سناتور آمریکایی طی یادداشتی خواستار کاهش تنشها بین ایران و آمریکا شده و دو راهکار را برای این مساله پیشنهاد کرده است.

العالم-آمریکا

سناتور «دیان فاینشتاین» سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا طی یادداشتی در خبرگزاری بلومبرگ پیشنهاد «طرح صلح ویروس کرونا» بین ایران و آمریکا برای مقابله با بی ثباتی در راستای مقابله با بحران کرونا را مطرح کرده است.

وی در این یادداشت دو رویکرد را برای کاهش تنشها میان تهران و واشنگتن مطرح کرده است. گزینه اول دیدار وزرای خارجه و دفاع ایران و آمریکا برای کاهش تنشها و دوری از هرگونه تنش نظامی احتمالی است.

راهکار دوم که این سناتور دموکرات پیشنهاد کرده است کاهش جزئی و موقتی تحریمها و حمایت واشنگتن از درخواست وام 5 میلیارد دلاری ایران از صندوق بین المللی پول در چارچوب مکانیسمی شبیه به «کانال کمکهای بشردوستانه سوئیس» است تا از این طریق تهران بتواند برای مردم خود کالاهای مورد نیاز در راستای مبارزه با ویروس کووید-19 را فراهم کند.

اظهارات این سناتور آمریکایی درحالی مطرح می‌شود که دولت آمریکا در خلال بحران کرونا ضمن اعمال تحریمهای جدید، علیه تمام تلاشهایی که ایران در سطح بین‌المللی برای مقابله با ویروس کرونا انجام داده از جمله خرید دارو و تجهیزات پزشکی و درخواست وام 5 میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول کارشکنی کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است


هاآرتص: اتحادیه اروپا درحال بررسی تحریم‌هایی علیه نهادهای اسرائیلی است


رشد 3.5 برابری صادرات گاز ایران به ترکیه در 2 ماهه 2026


اسپانیا: موضوع ایران باید از طریق دیپلماسی و مذاکره حل شود