الحشدالشعبی یک شبکه تونل‌های داعش را در شمال عراق منهدم کرد

شنبه 27 ارديبهشت 1399
22:25
الحشدالشعبی یک شبکه تونل‌های داعش را در شمال عراق منهدم کرد
سازمان الحشد الشعبی از شناسایی و انهدام یک شبکه از تونل‌های بزرگ داعش در استان «نینوی» خبر داد که از آن برای جابه‌جایی عناصر این گروهک تروریستی استفاده می‌شد.

العالم _ عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق اعلام کرد که یک شبکه از تونل‌های بزرگی را که داعش از آن برای جابه جایی بین مناطق استان نینوی استفاده می‌کرد شناسایی و منهدم کرده است.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد:« واحدهای تیپ ۱۳۳ فرماندهی عملیات الحشد الشعبی در استان نینوی طی یک عملیات امنیتی برای پاکسازی مناطق جنوب غرب موصل یک شبکه از تونل‌های بزرگ بقایای داعش را کشف کردند».

به گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، این بیانیه افزود: «یگان مهندسی تیپ الحشد الشعبی به شکلی ایمن این تونل‌ها را منفجر کرد و از این طریق روستاهای تل الرمان، وادی الدیر، رجم الحدید و الکوار پاکسازی شدند».

یک مقام امنیتی در استان دیالی هم روز شنبه اعلام کرد که طی یک عملیات نظامی گسترده ارتش عراق برای پیگرد بقایای داعش در هشت روستا در جنوب بعقوبه دو مخفیگاه تروریست‌های داعش شناسایی و منهدم شد.

طی یک ماه گذشته برخی از مناطق استان‌های صلاح‌الدین و کرکوک (مرکز) و الانبار و نینوی (شمال و غرب عراق) شاهد از سرگیری فعالیت‌های عناصر باقی‌مانده داعش و درگیری آن‌ها با نیروهای عراقی بود امری که منجر به انجام چند عملیات پاکسازی مناطق آلوده به باقی‌مانده‌های داعش شد و آخرین آن، پاکسازی شش روستا در غرب موصل (مرکز استان نینوی) بود.

منابع خبری بامداد شنبه از شهادت چهار نفر از اعضای سازمان الحشدالشعبی عراق در حمله گروه تروریستی داعش به استان «دیالی» عراق خبر داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد


2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت