برگزاری میزگرد روز قدس در سایه معامله قرن از سوی سفارت ایران در اردن

سه شنبه 30 ارديبهشت 1399
18:06
برگزاری میزگرد روز قدس در سایه معامله قرن از سوی سفارت ایران در اردن میزگرد روز قدس در سایه معامله قرن اول خرداد ماه از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اردن برگزار می شود.

العالم - ایران / سیاسی

همزمان با روز جهانی قدس میزگردی با حضور سه تن از چهره های فلسطینی از جمله خانم «لیلا خالد» از مبارزان فلسطینی، «فاروق العزه» از اعضای ارشد جنبش فتح و «فراعنه حماده» نماینده سابق مجلس اردن و روزنامه نگار برجسته این کشور با موضوع «روز قدس در سایه معامله قرن» از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان برگزار می شود.

این برنامه قرار است روز پنجشنبه اول خرداد ماه ساعت ۱۸ به وقت محلی(۱۹:۳۰ به وقت تهران) برگزار شود.

شرکت کنندگان در این میزگرد درباره موضوعاتی از جمله وضعیت سیاسی فلسطین، تاثیرات معامله قرن و جایگاه روز قدس در افکار عمومی فلسطین بحث و تبادل نظر خواهند کرد. همچنین این برنامه از صفحات اجتماعی سفارت ایران در توئیتر(@IRANinJORDAN)، فیس بوک(Embassy of the Islamic Republic of Iran-Amman ) , اینستاگرام(ir.iran-in-jordan) به طور زنده پخش خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

تجمع اعتزاضی مقابل وزارت خارجه آرژانتین برای آزادی اعضای کاروان «صمود»


ترامپ بر دوراهی جنگ و تسلیم و بن بست استراتژیک


افزایش تعداد آتش‌سوزی‌های مشکوک در فلسطین اشغالی


اسرائیل راه به جایی نمی‌برد/وزرای حزب‌الله کناره‌گیری نخواهند کرد


اوج گرما در هند و پاکستان، افزایش بی‌سابقه تقاضا برای برق


سازمان ملل: میلیون‌ها نفر در سودان جنوبی به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند


نگرانی یونیفل از تشدید خشونت‌ها در جنوب لبنان


بیانیه تحریک آمیز نیروی دریایی آمریکا علیه کشتیرانی در تنگه هرمز


بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران