پیش بینی یک شرکت تحقیقاتی انگلیسی در باره انتخابات آمریکا/ شکست سخت در انتظار ترامپ است

پنج‌شنبه 1 خرداد 1399
22:02
پیش بینی یک شرکت تحقیقاتی انگلیسی در باره انتخابات آمریکا/ شکست سخت در انتظار ترامپ است نتایج تحقیقات یک شرکت انگلیسی متخصص در پیش‌بینی‌های اقتصادی نشان داد با توجه به بحران‌های موجود در آمریکا، رئیس جمهور این کشور در انتخابات سال جاری شکست سختی خواهد خورد.

العالم ـ آمریکا

نتایج تحقیقات شرکت انگلیسی «آکسفورد اکونومیکس» نشان داد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری، شکست سختی خواهد خورد.

به نوشته روزنامه «دیلی میل»، نتایج مدل‌سازی‌های این شرکت نشان می‌دهد، شیوع گسترده ویروس کرونا و افزایش بحران اقتصادی و بیکاری در آمریکا مانع از انتخاب مجدد ترامپ خواهد شد.

بر اساس این مطالعه، ترامپ در انتخابات آبان، تنها ۳۵ درصد از رأی مردم آمریکا را به خود اختصاص خواهد داد که نسبت به مدل‌سازی‌های این شرکت پیش از شیوع ویروس کرونا، ۲۰ درصد کاهش داشته است.

در جمع‌بندی این تحقیق آمده است تنها یک معجزه اقتصادی می‌تواند مانع از «شکست تاریخی» ترامپ در انتخابات شود.

پیش‌بینی صورت گرفته در این مطالعه با این پیش‌فرض انجام شده است که همه‌گیری جهانی ویروس کرونا تا فصل پاییز و زمان برگزاری انتخابات پایان نیافته باشد و متعاقباً نرخ بیکاری رشد ۱۳ درصدی خود را حفظ کرده و درآمد خانواده‌های آمریکایی نیز ۶ درصد کاهش یابد.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر آمریکا با بیش از یک و نیم میلیون مبتلا به ویروس کرونا، به بزرگ‌ترین مرکز شیوع این بیماری در جهان مبدل شده است.

از سوی دیگر قوانین قرنطینه اعمال شده برای جلوگیری از شیوع بیشتر کووید-۱۹، موجب شده است بسیاری از کسب‌وکارهای آمریکایی دچار مشکل اقتصادی شده و نیروهای خود را تعدیل کنند.

از این رو ترامپ با اعمال فشار بر فرمانداران ایالات مختلف قصد دارد بازگشایی کسب‌وکارها و کاهش زیان اقتصادی ناشی از قوانین قرنطینه را محقق سازد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم