آغاز جلسه محاکمه و رسیدگی به فساد نتانیاهو + فیلم

يکشنبه 4 خرداد 1399
17:34
جلسه محاکمه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی آغاز شد که وی اتهامات علیه خود را تلاشی برای زمین زدن خود دانسته است.

العالم - فلسطین اشغالی

جلسه محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از مدت‌ها تاخیر آغاز شد.

به نوشته وبگاه «هاآرتص»، پلیس تل‌آویو حضور خود را در اطراف محل برگزاری جلسه محاکمه نتانیاهو، به دلیل حضور تظاهرات‌کنندگان پر‌رنگ کرده است.صد‌ها معترض در خارج از محل اقامت نتانیاهو و خارج از دادگاه شهر اورشلیم تجمع کرده‌اند.

به گفته یکی از افراد نزدیک به این جلسه محاکمه، وکلای نتانیاهو در جریان محاکمه وی، خواستار آغاز جلسه بعدی دادگاه در بهار سال 2021 شدند. قاضیان دادگاه ظاهراً از این مسئله ناراحت بودند که حتی وکلای وی اتهامات او را نادیده گرفته‌اند.

در نوامبر سال گذشته در جریان سه پرونده جنایی، اتهاماتی به نتانیاهو وارد شد. پرداخت و دریافت رشوه، فریب‌کاری و سوءاستفاده از اعتماد، اتهاماتی بودند که به نتانیاهو در نوامبر سال گذشته وارد شد، اما وی تمام این اتهامات را انکار کرده است و می‌گوید قربانی کمپینی با انگیزه‌های سیاسی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران