مسجد الاقصی از یکشنبه به روی نمازگزاران گشوده می‌شود

چهارشنبه 7 خرداد 1399
20:58
مسجد الاقصی از یکشنبه به روی نمازگزاران گشوده می‌شود اداره اوقاف فلسطین اعلام کرد که مسجد الاقصی روز یکشنبه بدون شروط اشغالگران به روی نمازگزاران گشوده می‌شود.

العالم - فلسطین اشغالی

اداره اوقاف اسلامی فلسطین شایعات درباره اینکه شروطی برای بازشدن مجدد مسجد الاقصی به روی نمازگزاران اعمال شده باشد را تکذیب کرد.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، اداره اوقاف فلسطین اعلام کرد که مسجد الاقصی اول هفته آتی به روی نمازگزاران باز می‌شود از همین رو همه صحن، مصلی و رواق‌های مسجد به منظور سلامت جان زائران آنجا ضد عفونی شدند.

رسانه‌های فلسطینی و شبکه‌های اجتماعی امروز خبری را به نقل از شبکه «کان» رژیم صهیونیستی منتشر کردند که گفته بود پلیس رژیم صهیونیستی برای اداره اوقاف اسلامی قدس شروطی را به منظور گشودن مسجد الاقصی وضع کرده است. از جمله اینکه تعداد نمازگزاران فلسطینی از ۵۰۰ نفر نباید فراتر رود و نمازگزاران فلسطینی باید کارت‌های شناسایی خود را به نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی در ورودی‌های مسجدالاقصی تحویل دهند.

«عمرالکسوانی» مدیر مسجد الاقصی تاکید کرد که هیچ گفت‌وگویی با مقامات رژیم صهیونیستی درباره شمار نمازگزاران در داخل مسجد الاقصی یا تحویل کارت شناسایی در درب ورودی مسجد الاقصی انجام نشده است.

«محمد الخلایله» وزیر اوقاف اردن هم تایید کرد که مسجد الاقصی روز یکشنبه به روی نمازگزاران گشوده می‌شود.

الخلایله گفت: بازگشایی مسجد الاقصی طی هماهنگی با اداره اوقاف قدس و به دنبال ایجاد شرایط کنترل ویروس کرونا و بر اساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

اردن قیمومیت مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس را به موجب توافق صلح سال 1994 خود با رژیم صهیونیستی برعهده گرفته است.

اداره اوقاف قدس ۲۳ مارس گذشته از حضور نمازگزاران در مسجد الاقصی در پی همه گیری کرونا در اراضی فلسطینی ممانعت به عمل آورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است