تیر خلاص ترامپ به دمکراسی در آمریکا

جمعه 9 خرداد 1399
19:21
تیر خلاص ترامپ به دمکراسی در آمریکا

خبر:

در حالی که دامنه تظاهرات در مینیاپولس آمریکا و در اعتراض به کشته شدن یک سیاهپوست توسط پلیس امریکا کاملا جدی و فراگیر شده است ترامپ دستور اتش علیه معترضان صادر کرد.

تحلیل:

- ترامپ در این ماجرا بدون توجه به ریشه اصلی اعتراضات یعنی رفتارنژادپرستانه حکومتش با اقلیتها و بویژه رنگین پوستان میکوشد تا ضمن منحرف کردن ماجرا آن را در سطح گونهای حرکت هنجارشکنانه، غیر قانونی و بالاخره معطوف به غارت و تخریب اموال عمومی تنزل دهد به همین خاطر در دستور آتش به سمت معترضین آن را در قالب تصفیه غارتگران معرفی میکند. ترامپ با این اقدام تلاش میکند رفتار ضد بشری خود را رفتاری منطبق با دمکراسی معرفی کند.
- اگر چه اساسا ترامپ دل خوشی از رسانه ها نداشته و ندارد و این مساله را بارها در مواجهه با رسانه ها نشان داده است اما دستگیری تیم خبررسان سی.ان.ان در هنگام پخش زنده تظاهرات و خشونت های پلیس علیه مردم نشان داد در نگاه ترامپ رسانه ها فقط زمانی که در خدمت حکومت باشند بخشی از دمکراسی محسوب میشوند. در واقع رسانه ها بخش تزئینی دمکراسی آمریکایی در مدیریت ترامپ هستند.
- احیانا مردن آمریکا و البته جهانیان این روزها با این سوال جدی مواجهند که ترامپی که همواره و به هنگام ناآرامیها، خود و دولتش را حامی معترضین در دیگر کشورها معرفی میکرد چرا حالا که نوبت به کشورش رسیده است در کنار ارتش امریکا ودرمقابل مردم معترض جبهه گیری کرده است؟ و دستور آتش علیه آنان صادر کرده است.
- اینکه ترامپ گوش شنوایی نسبت به توصیه امروز سازمان ملل در خصوص پایان دادن به قتل سیاهپوستان این کشور داشته باشد دور از ذهن است اما اینکه چنین رفتارهای خشونتآمیزی تهدیدی جدی برای سبد انتخاباتی او در چند ماه آینده باشد به هیچ وجه دور از انتظار نیست. ترامپ این بارنه تنهارسما برروی دمکراسی اتش گشوده است بلکه دستور تیرخلاص داده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند