رئیس کمیته امور اسیران انصارالله:

متجاوزان سعودی در مسیر تبادل اسرا بادولت مستعفی مانع تراشی میکنند

دوشنبه 12 خرداد 1399
10:48
متجاوزان سعودی در مسیر تبادل اسرا بادولت مستعفی مانع تراشی میکنند رئیس کمیته امور اسیران انصارالله یمن با اشاره به آمادگی این جنبش برای اجرای توافق تبادل اسرا با دولت مستعفی، خاطر نشان کرد که ائتلاف متجاوز سعودی در این مسیر سنگ اندازی می کند.

العالم - یمن

به گزارش المیادین، «عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته امور اسیران انصارالله یمن اعلام کرد که انصارالله آماده اجرای توافق به دست آمده در اردن در خصوص تبادل اسیران با دولت مستعفی یمن است.

وی در ادامه افزود: ما آماده ایم تا توافق به دست آمده در اردن در خصوص تبادل اسیران را اجرایی کنیم.

المرتضی خاطر نشان کرد: ائتلاف متجاوز سعودی در مسیر اجرای این توافقنامه سنگ اندازی می کند. تأخیر در اجرای این توافقنامه به دلیل مخالفت ائتلاف متجاوز سعودی با امضای طرح ارائه شده از سوی سازمان ملل و صلیب سرخ بوده است.

وی افزود: ما این طرح را ۲ هفته قبل امضا کردیم.

عبدالقادر المرتضی پیش از این، از آزادی شماری از نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن از اسارت خبر داده بود. وی افزود: ۱۴ اسیر ارتش و کمیته های مردمی یمن از بند اسارت آزاد شده اند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز