مخالفت با تغییر ماموریت «یونیفل»/ سفرای دائم شورای امنیت با عون دیدار می‌کنند

چهارشنبه 14 خرداد 1399
10:35
مخالفت با تغییر ماموریت «یونیفل»/ سفرای دائم شورای امنیت با عون دیدار می‌کنند در سایه دیدار امروز سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت با میشل عون، وزیر خارجه لبنان بر مخالفت کشورش با هرگونه تغییری در ماموریت و عملکرد نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) مستقر در جنوب تاکید کرد.

العالم- لبنان

به نقل از سایت خبری العهد، ناصیف حتی وزیر خارجه لبنان بر اهمیت نشست امروز ژنرال میشل عون رئیس جمهور با سفرای پنج کشور دائم شورای امنیت تاکید کرد .

وی گفت: این نشست در حد خودش پیامی مبنی بر جدیت موضع لبنان درقبال نقش نیروهای یونیفل در جنوب لبنان خواهد بود.

ناصیف افزود: این لحظه بسیار مهم است.لبنان به سفرای پنج عضو دائم شورای امنیت موضع ثابت خودش در مخالفت با هرگونه تغییری درخصوص تعداد نیروهای یونیفل یاما موریت آنها را ابلاغ خواهد کرد.. هدف از این نشست ابلاغ موضع ثابت لبنان در این باره است.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است


عراقچی انتخاب نخست وزیر جدید عراق را تبریک گفت


رایزنی وزیران خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و خاتمه جنگ


رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: شایعه اخراج کارکنان فولاد مبارکه دروغ محض است


بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید