تخت‌روانچی: آمریکا به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است

چهارشنبه 14 خرداد 1399
11:32
تخت‌روانچی: آمریکا به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است
نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: آمریکا با استمرار و تشدید تحریم‌های غیرقانونی در شرایط بحرانی ناشی از همه گیری کرونا، خطوط قرمز تروریسم اقتصادی و پزشکی را رد کرده و به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجید‌ تخت‌روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: آمریکا با استمرار و تشدید تحریم‌های غیرقانونی خود در شرایط بحرانی ناشی از همه گیری ویروس کرونا، خطوط قرمز تروریسم اقتصادی و تروریسم پزشکی را رد کرده و به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است.»

مجید تخت‌روانچی سه‌شنبه طی سخنانی در نشست «بررسی تاثیر اقدامات یکجانبه قهرآمیز بر مقابله جهانی با ویروس کرونا» افزود: در حالی که جهان درگیر مقابله با عواقب ناشی از همه گیری ویروس کروناست و کشور‌ها با تقویت همکاری و همبستگی تلاش می‌کنند یکدیگر را در این شرایط بحرانی یاری کنند، آمریکا اقدامات یکجانبه قهرآمیز غیرقانونی خود را علیه کشور‌هایی که عمدتا با شرایط دردناکِ همه‌گیری ویروس کرونا دست به گریبان هستند، گسترش داده و تشدید می‌کند.

وی اضافه کرد: آمریکا با استمرار و تشدید تحریم‌های غیرقانونی خود در شرایط بحرانی ناشی از همه گیری ویروس کرونا، خطوط قرمز تروریسم اقتصادی و تروریسم پزشکی را رد کرده و به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: این حق همه کشورهاست که به داروها، وسایل و تجهیزات لازم برای جلوگیری از انتقال و گسترش ویروس کرونا دسترسی داشته باشند، اما اقدامات یکجانبه غیرقانونی آمریکا مانعی بزرگ و جدی بر سر راه تحقق این حق ایجاد کرده است.

تخت‌روانچی گفت: آمریکا این ادعای بی اساس را مطرح می‌کند که تحریم‌ها شامل مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی نمی‌شوند. اما محروم کردن یک کشور از دسترسی به تجارت بین‌المللی و نظام بانکی جهانی، توانایی آن کشور را برای دسترسی به دارو، مواد غذایی و تجهیزات پزشکی از طریق سازوکار‌های مالی و تجاری موجود، به طور کامل سلب می‌کند.

وی اضافه کرد: جامعه بین‌المللی باید با تقویت همبستگی بین یکدیگر، در یک صف و با یک صدا، اقدامات یکجانبه غیرقانونی و نامشروع را رد و محکوم و برمبنای ارزش‌های انسانی و اصول اخلاقی، این بحران را به طور موثر کنترل کنند.

این نشست روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد به ابتکار نمایندگی‌های دائم ایران، روسیه، چین، ونزوئلا، کوبا، سوریه، بلاروس، نیکاراگوئه و زیمبابوه در سازمان ملل برگزار شد و در آن علاوه بر سفرای کشور‌های برگزار کننده، چند تن از چهره‌های علمی و بین‌المللی سخنرانی کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت