جهاد اسلامی: بهترین گزینه برای آزادسازی فلسطین، مقاومت و مقابله با اشغالگر است

چهارشنبه 14 خرداد 1399
11:56
جهاد اسلامی: بهترین گزینه برای آزادسازی فلسطین، مقاومت و مقابله با اشغالگر است جنبش جهاد اسلامی ضمن حمله شدید به اظهارات وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر آمادگی برای مذاکره با صهیونیست‌ها، تأکید کرد که بهترین راه، استفاده از گزینه مقاومت است.

العالم- آمریکا

جنبش جهاد اسلامی شامگاه سه‌شنبه (روز گذشته) به اظهارات اخیر ریاض المالکی وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین حمله کرد.

المالکی اخیرا اعلام کرد که تشیکلات خودگردان آماده است تا در مسکو، با سران رژیم صهیونیستی دیدار کند، ولی در عین حال گفت که سران این رژیم از انجام چنین دیداری طفره خواهند رفت.

جهاد اسلامی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اظهارات بار دیگر میزان سردرگمی و تزلزل عملکرد تشکیلات [خودگردان] را نشان داد».

خبرگزاری فلسطینی «صفا» به نقل از این جنبش گزارش داد، اظهارات المالکی با وظیفه مسئولان تشکیلات خودگردان در تناقض است؛ مسئولانی که به مذاکره با رژیم صهیونیستی عادت کردند.

جهاد اسلامی تأکید کرد، عقل و رفتار این افراد، بر اساس «دیدار با دشمن برنامه‌ریزی شده و تلاش دارند پیامهایی ارسال کنند مبنی بر اینکه تمایل دارند مذاکرات را از سر بگیرند».

این جنبش با تأکید بر اینکه چنین افرادی، بیش از اینکه در پی تحقق منافع ملی فلسطین باشند، به دنبال مذاکرات هستند، خاطر نشان کرد، این اظهارات و مواضع را محکوم می‌کنیم؛ اظهاراتی که «در پی حمایت از توهمات است و می‌کوشد به حل‌وفصلی جان تازه ببخشد که مُرده متولد شد، ولی مذاکره کنندگان به روی آن حساب باز کردند».

جهاد اسلامی ادامه داد، این افراد، توهماتی را درباره حل‌وفصل مشکلات با رژیم صهیونیستی ایجاد کردند که «مسئله فلسطین را در معرض فجایع متوالی قرار داد که آخرین مورد آن، طرحهای الحاق [کرانه باختری] و شهرک‌سازی است».

این جنبش با تأکید بر اینکه الحاق و تداوم شهرکسازی، «تحت پوشش مذاکرات صورت گرفته و از تبعات شوم توافق اسلو است»، خاطر نشان کرد: «تاریخ این افراد را که باعث این همه خواری شدند، و توهماتشان، طرح آزادی‌بخشی را ناکام گذاشت، نخواهد آمرزید».

جهاد اسلامی در پایان تأکید کرد، بهترین راه «برای بازپسگیری حقوق و آزادسازی سرزمین، گزینه مقاومت و مقابله با اشغالگر [اسرائیلی] و طرحهایش است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد