طالبان گزارش سازمان ملل درباره ادامه همکاری با القاعده را رد کرد

چهارشنبه 14 خرداد 1399
17:32
طالبان گزارش سازمان ملل درباره ادامه همکاری با القاعده را رد کرد ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در صفحه توییتر خود با انتشار مطلبی اعلام کرد: گزارش سازمان ملل متحد در مورد ادامه همکاری و روابط‌مان با شبکه القاعده را کاملا رد می‌کنیم و آن را نادرست می‌دانیم.

العالم - آسیا

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی افزود: ما به تعهدات خود در توافق‌نامه صلح امضا شده با ایالات متحده آمریکا که از سوی شورای امنیت سازمان ملل نیز تاییده شده است٬ پایبندیم و به مواد آن عمل می‌کنیم.

سازمان ملل متحد روز گذشته در یک گزارشی اعلام کرد که گروه طالبان علی‌رغم امضای توافق‌نامه صلح میان این گروه و ایالات متحده آمریکا به حمایت خود از شبکه‌ القاعده ادامه داده است.

براساس این گزارش٬ سرکردگان گروه طالبان و شبکه القاعده در ۱۲ ماه گذشته شش بار با هم دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند.

گفتنی است قطع روابط طالبان با گروه‌هایی که آمریکا را تهدید می‌کنند از شروط "توافق‌نامه صلح" میان آمریکا و طالبان بوده که ۲۹ فوریه امسال توسط زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان و ملا عبدالغنی برادر، معاون سیاسی گروه طالبان در قطر به امضا رسید.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان