کاخ سفید: ونزوئلا به خشونت‌ها در اعتراضات آمریکا دامن می‌زند

شنبه 17 خرداد 1399
11:23
کاخ سفید: ونزوئلا به خشونت‌ها در اعتراضات آمریکا دامن می‌زند
کاخ سفید روز جمعه مدعی شد، اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهند افراد مرتبط با رئیس جمهور ونزوئلا به خشونت‌ها در اعتراضات دامن می‌زنند.

العالم - آمریکا

یک مقام ارشد دولت ترامپ که خواسته ناشناس بماند به «مکلچی» و «میامی هرلند» گفت: «ما از تلاش‌های افراد مرتبط با دشمنان آمریکا از جمله رژیم غیرقانونی نیکلاس مادورو در ونزوئلا آگاه هستیم که با بهره گیری از اعتراضات صلح آمیز قصد برانگیختن درگیری‌، تحریک به خشونت و تفرقه افکنی میان آمریکایی‌ها را دارند.»

زمانی که خبرنگاران ملچی و میامی هرلند از این مقام می‌خواهند که اطلاعات بیشتری برای تقویت ادعای خود ارائه کنند، جواب می‌دهد: «ما نمی‌توانیم بیشتر درباره اطلاعات غیرعمومی بحث کنیم.»

پلیس میامی گفته است اطلاعی درباره این اتهامات ندارد و اف بی آی و دادستانی کل آمریکا از اظهار نظر دراین باره خودداری کرده‌اند.

حدود 10 روز از اعتراضات علیه نژادپرستی در آمریکا می‌گذرد که در پی قتل جورج فلوید شهروند سیاه پوست آمریکای به دست پلیس‌های سفید پوست آغاز شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران