صنعا: سازمان ملل به جای کمک به یمن اشک تمساح می‌ریزد

سه شنبه 20 خرداد 1399
19:05
صنعا: سازمان ملل به جای کمک به یمن اشک تمساح می‌ریزد
وزیر بهداشت یمن با انتقاد از انفعال سازمان ملل در قبال اوضاع انسانی در این کشور گفت اظهار دلسوزی نهادهای سازمان ملل نسبت به شیوع کرونا در یمن در شرایطی که نسبت به فجایع جنگ و محاصره این کشور بی تفاوت بودند، معنا ندارد.

العالم - یمن

وزیر بهداشت یمن با انتقاد از انفعال سازمان ملل در قبال اوضاع انسانی در یمن گفت اظهار دلسوزی نهادهای سازمان ملل نسبت به شیوع کرونا در یمن در شرایطی که نسبت به فجایع جنگ و محاصره این کشور بی تفاوت بودند، معنا ندارد.

«طه المتوکل» گفت:«مسئولیت سازمان ملل کمک به ملت‌هاست نه اینکه مثل کاری که برای یمن می‌کند، فقط اشک تمساح بریزد. ما از آنها می‌پرسیم به یمن چه کمکی کردید؟».

به گزارش شبکه المسیره، المتوکل افزود:«سازمان ملل برای یمن پیش بینی بدترین فاجعه را در نتیجه شیوع کرونا می‌کند اما کشتار یمنی‌ها را در طول این پنج سال نادیده می‌گیرد و به گزارش‌ها از ابتدای جنگ و محاصره درباره اوضاع انسانی یمن توجهی نداشته است».

وزیر بهداشت یمن ادامه توقیف کشتی‌های حامل سوخت و آذوقه برای یمنی‌ها توسط ائتلاف سعودی را موجب ایجاد بحرانی جدید برای بخش بهداشت و سلامت در یمن خواند و در این خصوص سازمان ملل را مسئول دانست.

وزیر بهداشت یمن که در نشست مشورتی بخش بهداشت در استان تعز با حضور استاندار این استان سخن می‌گفت تاکید کرد که مناطق اشغالی تعز در سایه تجاوز، محاصره و شیوع کرونا در شرایط استثنایی به سر می‌برد.

او گفت: «در مناطق حضور ارتش و کمیته‌های مردمی در استان تعز شهروندان از خدمات بهداشتی مناسب و خوبی برخوردارند، اما مناطق اشغالی استان اوضاع خدمات رسانی در حوزه بهداشت فروپاشیده است».

المتوکل تاکید کرد: «در مناطق اشغالی تعز خبری از حاکمیت دولت نیست بلکه باندهایی دست به کشتار، غارت می‌زنند و حامی نیروهای اشغالگر هستند».

او تعداد مبتلایان به کرونا را در مناطق تحت کنترل ارتش و کمیته‌های مردمی بسیار کم‌تر از تعداد مبتلایان در سطح کل کشور دانست و گفت این در نتیجه تدابیر امنیتی و بهداشتی سختگیرانه‌ای است که اعمال شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا