پایان اعمال قرنطینه در فرانسه

دوشنبه 26 خرداد 1399
13:35
پایان اعمال قرنطینه در فرانسه فرانسه در مسیر حذف محدودیت‌های مرتبط با کرونا گام برمی‌دارد.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، اعلام کرد از روز دوشنبه قرنطینه در این کشور به‌طور کامل حذف می‌شود.

فرانسه با بیش از ۱۵۷ هزار مبتلا به کووید۱۹ در رتبه ۱۳ جهانی مبتلایان به این بیماری قرار دارد. تا کنون بیش از ۲۹ هزار نفر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان باخته‌اند.

با این حال، رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد کافه‌ها و رستوران‌ها در پاریس و استان «ایل دو فرانس» نیز از امروز می‌توانند فعالیت کامل خود را از سر گیرند.

مرزهای داخلی این کشور در اتحادیهٔ اروپا از امروز گشوده می‌شود و مرزهای بیرونی نیز از اول ماه آینده میلادی به تدریج و با توجه به شرایط کشورهای مبدأ بر روی مسافران باز خواهد شد.

کرونا در جهان تاکنون نزدیک به ۸ میلیون نفر را آلوده کرده و بیش از ۴۳۵ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است


بقائی: خشک مغزی منشأ خودفریبی است


گفت‌ وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و توافق اولیه آتش بس


اعتراض ایران به موضع عجولانه اتریش درباره ادعای حمله به امارات


بقائی: مذاکره با دیکته و اخاذی تفاوت دارد


نمایندگی ایران در سازمان ملل: تنها راه‌حل تنگه هرمز پایان جنگ است


سردار جوانی: پشتیبانی مردم اصلی‌ترین مولفه قدرت نظام است