ورود ۵۲ کامیون نظامی آمریکایی به خاک سوریه

سه شنبه 27 خرداد 1399
17:10
ورود ۵۲ کامیون نظامی آمریکایی به خاک سوریه
یک کاروان نظامی ارتش آمریکا متشکل از ۴۵ کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی و هفت تانکر سوخت از مرز عراق وارد سوریه شد.

العالم _ سوریه

اشغالگران آمریکایی امروز (سه شنبه) یک کاروان نظامی متشکل از ۴۵ کامیون حامل تجهیزات لجستیکی و تسلیحات نظامی و هفت تانکر سوخت با عبور از گذرگاه «الولید» در عراق وارد سوریه شد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) این کاروان نظامی با عبور از جاده «طریق البترول» به سمت پایگاههای غیر قانونی آمریکا در منطقه «تل حمیس» در شرق استان «الحسکه» حرکت کردند.

روز گذشته نیز اشغالگران آمریکایی یک کاروان مشتکل از ۴۰ کامیون را وارد منطقه «الجزیره» در شمال شرق سوریه کردند.

به نوشته سانا، آمریکایی‌ها در ماههای گذشته هزاران کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی و لجستیکی را به استان مملوء از نفت «الحسکه» وارد کرده‌اند تا ثروت‌های خدادادی سوریه از جمله نفت را در همکاری با عناصر مسلح همسو با خود، به تاراج ببرند.

شبکه بی بی سی نیز در روز شنبه در گزارشی گفت که ائتلاف آمریکایی و عناصر نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) جدیتی برای تأمین امنیت جان غیر نظامیان از حملات تروریست‌های داعش ندارند و در مناطق مرزی با عراق صرفا به تأمین امنیت چاههای نفتی مشغول هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی