انصارالله: حملات هوایی ائتلاف سعودی بیانگر شکست‌های میدانی آن است

سه شنبه 27 خرداد 1399
18:35
انصارالله: حملات هوایی ائتلاف سعودی بیانگر شکست‌های میدانی آن است
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که حملات هوایی شدید ائتلاف سعودی و هدف قرار دادن غیرنظامیان بیانگر شکست‌های میدانی این ائتلاف است.

العالم-یمن

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت که ما به جنایت‌های ائتلاف سعودی با بمباران غیرنظامیان پاسخ نمی‌دهیم.

البخیتی در مصاحبه با شبکه المیادین افزود که حملات هوایی شدید ائتلاف سعودی و هدف قرار دادن غیرنظامیان بیانگر شکست آن در تحقق دستآوردهای میدانی است.

او تصریح کرد که سازمان ملل بر جانبداری از ائتلاف سعودی تأکید دارد و برخی طرف‌های بین‌المللی نیز سعی دارند به تجاوزات این ائتلاف مشروعیت ببخشند.

منابع یمنی صبح امروز سه‌شنبه نیز حمله هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف صنعاء پایتخت این کشور خبر دادند.

از سوی دیگر خبرگزاری سبأ یمن گزارش کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه حملات ائتلاف سعودی به استان صعده ۱۶ نفر به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است


مفاد توافق جدید آتش بس اسراییل با لبنان غیر قابل قبول است/ این توافق بحران داخلی در لبنان را شعله ور می کند


زمزمه‌هایی از سفر فرمانده ارتش لبنان به پاکستان برای دیدار با عاصم منیر