رونمایی از نسخه دریایی سامانه سوم خرداد/ انتشار تصاویر خط تولید برای نخستین بار | فیلم

پنج‌شنبه 29 خرداد 1399
22:37
همزمان با سی‌ام خردادماه سالروز هدف قرار گرفتن پهپاد متجاوز آمریکایی در آب‌های جنوب کشور، تصاویر جدیدی از نسخه دریایی سامانه پدافندی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه برای نخستین بار منتشر شد.

العالم - ایران / سیاسی

همزمان با سی‌ام خردادماه سالروز هدف قرار گرفتن پهپاد متجاوز آمریکایی در آب‌های جنوب کشور، تصاویر جدیدی از نسخه دریایی سامانه پدافندی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه برای نخستین بار منتشر شد.

بر این اساس، سامانه پدافندی سوم خرداد که به صورت محمول بر روی شناور شهید سیاوشی نیروی دریایی سپاه قرار گرفته است؛ در حین حرکت و دریانوردی این شناور در آب‌های خلیج فارس موفق می‌شود به سمت هدف خود شلیک و آن را مورد اصابت قرار دهد.

سامانه پدافندی سوم خرداد که با تلاش متخصصان نیروی هوافضای سپاه به صورت صددرصد بومی در این نیرو به صورت انبوه تولید شده است؛ همان سامانه پدافندی است که بامداد ۳۰ام خردادماه ۱۳۹۸ یک فروند پهپاد فوق پیشرفته MQ-4C ترایتون تروریست‌های آمریکایی را در آب‌های جنوبی کشور و در محدوده کوه مبارک در ارتفاع ۵۰ هزار پایی هدف قرار داد.

این سامانه که نخستین بار در بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه از آن رونمایی شد، قابلیت درگیری همزمان با ۴ هدف را دارد و ماموریت آن مقابله با هواپیماهای تاکتیکی و استراتژیک، بالگرد، موشک‌های کروز و پهپاد است که می‌تواند در شرایط جنگ الکترونیک نیز به خوبی اهداف خود را سرنگون کند.

گفتنی است سال گذشته نیز سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در گفتگویی تلویزیونی خبر از طراحی و ساخت سامانه پدافندی داده بود که بر خلاف سامانه‌های موجود در دنیا که ثابت و استقراری هستند، این سامانه در حین حرکت با هدف درگیر می شود و آن را منهدم می‌کند.

موشک طائر-۲ که موشک اصلی سامانه پدافندی سوم خرداد است نیز در نیروی هوافضای سپاه توسعه یافته و به صورت انبوه تولید شده است. علاوه بر طائر-۲، سامانه سوم خرداد قابلیت شلیک موشک‌های صیاد-۲سی با برد ۷۵ کیلومتر را هم دارد.

گفتنی است شناور شهید سیاوشی نیروی دریایی سپاه نیز که در این تصاویر سامانه پدافندی سوم خرداد را حمل می‌کند، تولید داخل و همان شناوری است که در ماجرای مواجهه با ناوگان پنجم تروریست‌های آمریکایی در ۱۹ فروردین‌ماه امسال در حین گشت زنی در خلیج فارس با ناو USS Vella Gulf تروریست‌های آمریکایی روبرو شده بود که با اقدام حرفه‌ای و هوشمندانه خود موفق به کنار زدن ناو آمریکایی شد.

0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد


رضایتمندی زائران، مهم‌ترین شاخص موفقیت مأموریت اربعین


دریادارایرانی:نداجامقتدرانه به مأموریت‌هایش ادامه می‌دهد


ظرفیت‌های دفاعی خود را بطور مستمر بازآرایی می‌کنیم


تصاویر عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی موج ۲۴ عملیات «نصر ۲»


چرا ترامپ همواره مردم آمریکا را از چین می‌ترساند؟


حملات شدید رژیم صهیونیستی؛ اراده آهنین مردم جنوب لبنان در بازگشت به سرزمینشان+ فیلم