عراق در نشست شورای حکام: منطقه تحمل تنش بیش‌تر را ندارد

جمعه 30 خرداد 1399
16:11
عراق در نشست شورای حکام: منطقه تحمل تنش بیش‌تر را ندارد
نماینده دائم عراق در آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام درباره موضوع ایران همکاری و گفت‌وگو را راه دستیابی به توافق خواند و گفت منطقه خاورمیانه تحمل تنش بیش‌تر را ندارد.

العالم - عراق

وزارت خارجه عراق روز جمعه تاکید کرد که عراق از تقویت رژیم بین المللی منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای حمایت می‌کند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد:« بکر فتاح حسین نماینده دائم عراق در آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای تاکید کرد که عراق از آژانس و مدیر کل آن در تلاش‌های صورت گرفته برای اجرای تعهدات و تقویت نظام بین المللی منع گسترش سلاح هسته‌ای و ابزارهای خلع سلاح به بهترین وجه حمایت می‌کند».

به گزارش پایگاه خبری المعلومه، نماینده عراق در جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره بررسی موافقنامه پادمان‌ها با ایران گفت:«عراق به این موضوع اعتقاد کامل دارد که همکاری و گفت‌وگو بهترین راه برای دستیابی به تفاهماتی است که منافع طرف‌های مختلف را برآورده می‌کند».

وی افزود: «منطقه خاورمیانه نمی‌تواند تنش بیشتر را تحمل کند و تنش‌های موجود جامعه جهانی را به هوشیاری، صبور بودن و نگاه خردمندانه به حل مشکلات موجود دعوت می‌کند».

نماینده عراق در برابر نشست مجازی شورای حکام همچنین بر حمایت مستمر کشورش از نظام پادمان‌ها و عدم گسترش سلاح هسته‌ای تاکید کرد.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (جمعه) اولین قطعنامه ضد ایرانی پیشنهاد شده از سوی تروئیکای اروپایی از سال ۲۰۱۲ را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس، تصویب کرد. این قطعنامه پیشنهادی با ۲۵ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع تصویب شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد


هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است