شورای امنیت درباره طرح "الحاق" نشست برگزار می‌کند

شنبه 31 خرداد 1399
18:01
شورای امنیت درباره طرح شورای امنیت سازمان ملل متحد هفته جاری نشستی در سطح بالا، درباره خاورمیانه و برای بررسی طرح رژیم صهیونیستی درباره الحاق اراضی فلسطین برگزار خواهد کرد.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از عربی 21، سازمان ملل، روز جمعه اعلام کرد، شورای امنیت هفته آینده نشستی در سطح بالا، درباره خاورمیانه و برای بررسی طرح رژیم صهیونیستی درباره الحاق اراضی فلسطینی، برگزار خواهد کرد.

"فرحان حق" دستیار سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با اعلام این خبر، گفت: "دبیرکل سازمان ملل( آنتونیو گوترش) و هماهنگ‌کننده روند صلح در خاورمیانه( نیکلای ملادینوف) عمیقا درگیر موضوع تصمیم اسرائیل برای الحاق اراضی فلسطین هستند."

وی خاطرنشان کرد، ملادینوف در این نشست گزارشی درباره موضوع الحاق به اعضای شورای امنیت ارائه می‌دهد.

"بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر اسرائیل پیشتر اعلام کرده بود که قصد دارد شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری و منطقه استراتژیک غور اردن را به اراضی خود ملحق کند و این همان اقدامی است که در طرح پیشنهادی" دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا که اواخر ژانویه گذشته اعلام شد، نیز عنوان شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد