شورای امنیت درباره طرح "الحاق" نشست برگزار می‌کند

شنبه 31 خرداد 1399
18:01
شورای امنیت درباره طرح شورای امنیت سازمان ملل متحد هفته جاری نشستی در سطح بالا، درباره خاورمیانه و برای بررسی طرح رژیم صهیونیستی درباره الحاق اراضی فلسطین برگزار خواهد کرد.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از عربی 21، سازمان ملل، روز جمعه اعلام کرد، شورای امنیت هفته آینده نشستی در سطح بالا، درباره خاورمیانه و برای بررسی طرح رژیم صهیونیستی درباره الحاق اراضی فلسطینی، برگزار خواهد کرد.

"فرحان حق" دستیار سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با اعلام این خبر، گفت: "دبیرکل سازمان ملل( آنتونیو گوترش) و هماهنگ‌کننده روند صلح در خاورمیانه( نیکلای ملادینوف) عمیقا درگیر موضوع تصمیم اسرائیل برای الحاق اراضی فلسطین هستند."

وی خاطرنشان کرد، ملادینوف در این نشست گزارشی درباره موضوع الحاق به اعضای شورای امنیت ارائه می‌دهد.

"بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر اسرائیل پیشتر اعلام کرده بود که قصد دارد شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری و منطقه استراتژیک غور اردن را به اراضی خود ملحق کند و این همان اقدامی است که در طرح پیشنهادی" دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا که اواخر ژانویه گذشته اعلام شد، نیز عنوان شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم