'بشار اسد' و همسرش تحریم‌های آمریکا را به چالش کشیدند

شنبه 31 خرداد 1399
20:11
'بشار اسد' و همسرش تحریم‌های آمریکا را به چالش کشیدند فعالان شبکه‌های اجتماعی می‌گویند، حضور بشار اسد و همسرش در جمع نظامیان در یک پست نزدیک دمشق برای نخستین بار از روز اجرای تحریم آمریکایی سزار علیه سوریه عملا به چالش کشیدن تحریم‌های آمریکا توسط آن دو را معنا می‌دهد.

العالم - سوریه

فعالان در شبکه‌های اجتماعی در سوریه عکس‌های جدیدی از «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و همسرش و اعضای خانواده آنها را هنگام بازدید از یک پست نظامی در حومه دمشق منتشر کردند.

فعالان می‌گویند که شاید این تصاویر مربوط به جبهه‌های نبرد در ادلب باشد در حالی که پایگاه خبری «روسیا الیوم» به نقل از خبرنگار خود گفته است: «این عکس در جریان یک سفر خصوصی رئیس جمهور سوریه و همسرش به همراه اعضای خانواده آنها به شهر بولدان در حومه دمشق گرفته شده است، زمانی که آنها با توقف در یکی از پست‌های نظامی این منطقه به گفت‌وگو با سربازان سوری پرداختند».

این تصاویر با واکنش سوری‌ها روبه رو شد که آن را به چالش کشیدن تحریم‌های آمریکا به موجب تحریم سزار از سوی رئیس جمهور سوریه و همسرش خواندند، چرا که این اولین حضور آن دو در انظار عمومی پس از تحریم‌های اخیر است.

کنگره آمریکا در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸طرح تحریم‌های خود علیه سوریه معروف به قانون «سزار» را به تصویب رساند. مرحله اول تحریم‌ها از روز چهارشنبه گذشته (۱۷ ژوئن برابر با 28 خرداد ماه جاری) اجرایی شد. این قانون به دنبال اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه دولت سوریه و متحدان آن و شرکت‌ها و مؤسسات مرتبط با این کشور است.

وزیر امور خارجه آمریکا هم از تحریم ۳۹شخص حقیقی و حقوقی سوریه از جمله رئیس‌جمهور سوریه و همسرش در راستای اجرای قانون آمریکایی موسوم به «سزار» علیه سوریه خبر داد.

این در حالی است که طرف‌های متعدد منطقه‌ای و بین المللی وضع قانون تحریمی موسوم به سزار علیه سوریه را اقدامی خلاف قوانین بین المللی و مبانی انسانی دانستند و آن را محکوم کردند؛ جمهوری اسلامی ایران هم تاکید کرده است در شرایطی که جهان درگیر همه گیری کرونا است، اعمال این قبیل تحریم‌های غیرانسانی، تنها رنج و آلام مردم سوریه را تشدید خواهد کرد.

ایران تاکید کرده است که هیچ گونه اعتباری برای این قبیل تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه که از روی قلدرمابی وضع و اجرا می‌شود، قائل نیست و آن را تروریسم اقتصادی علیه مردم عادی سوریه و در مسیر تداوم تلاش‌های آمریکا برای بی ثبات کردن آن کشور قلمداد می کند و تهران همانند گذشته به همکاری‌های اقتصادی خود با ملت مقاوم و دولت سوریه ادامه خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند