از سرگیری کارزار انتخاباتی ترامپ با برگزاری تجمعی در ایالت اکلاهما

يکشنبه 1 تير 1399
08:35
از سرگیری کارزار انتخاباتی ترامپ با برگزاری تجمعی در ایالت اکلاهما
شیوع بیماری کووید-19 بیشتر فعالیت‌های انتخاباتی دونالد ترامپ را متوقف کرده است.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نخستین کارزار انتخاباتی خود را از زمان شیوع گسترده کووید-۱۹، در جمع هوادارانش در شهر تالسا در ایالت اکلاهما برگزار کرد.

ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین ۶۵ درصد آرای این ایالت را از آن خود کرده بود.

از سرگیری کارزار دونالد ترامپ در شهر تالسا در میانه همه‌گیری ویروس کرونای جدید در حالی‌ست که شماری از مقام‌های شهری در مورد شیوع بیماری و افزایش موارد در پی تجمع مردم هشدار داده بودند.

ترامپ در آغاز سخنرانی خود گفت به این شهر آمده تا اعلام کند «اکثریت خاموش قدرتمندتر از هر زمان دیگری‌ست».

او گفت رقیب دمکراتش، جو بایدن را در انتخابات پیش‌رو شکست خواهد داد: «ما جلوی چپ افراطی را خواهیم گرفت».

او گفت: «ما حزب آبراهام لینکلن هستیم و حزب نظم و قانون».

آبراهام لینکُلن (۱۸۰۹-۱۸۶۵) شانزدهمین رئیس‌جمهوری ایالات متحده و عضو حزب جمهوری‌خواه بود که شهرتش به‌طور مشخصی به اقداماتش در پایان دادن به برده‌داری در آمریکا باز می‌گردد.

ساعاتی پیش از آغاز تجمع در تالسا، ستاد انتخاباتی ترامپ مثبت شدن تست کووید ۶ نفر از خدمه را تائید کرد.

محل برگزاری تجمع یک سالن ۱۹ هزار نفری‌ست و بنا بر گزارش‌ها چندین هزار نفر از هواداران ترامپ راهی آن شده بودند.

با این حال، تا ساعاتی پیش از آغاز سخنرانی و کارزار، شمار کسانی که راهی محل شده بودند کم‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی بود. تصاویر منتشرشده از محل نیز نشان می‌دهد بخشی از سالن خالی‌ست، هرچند هنوز مشخص نیست در ادامه صندلی‌ها پر شده‌اند یا نه.

واپسین باری که ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود سخنرانی کرد بیش از سه ماه قبل بود؛ در این مدت و با همه‌گیری ویروس کرونا در ایالات متحده، تجمعات و کارزارها نیز متوقف شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید


اردوغان: "اسرائیل" با کوچکترین چشم‌انداز صلح در منطقه مخالفت می‌کند


لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری