بولتون: امیدوارم ترامپ رئیس جمهور تک دوره‌ای شود

دوشنبه 2 تير 1399
11:12
بولتون: امیدوارم ترامپ رئیس جمهور تک دوره‌ای شود
مشاور سابق امنیت ملی آمریکا بار دیگر به شدت از عملکرد دونالد ترامپ انتقاد کرده است.

العالم - آمریکا

جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با شبکه ای بی سی نیوز تاکید کرد: امیدوارم تاریخ دونالد ترامپ را به عنوان رئیس جمهوری یک دوره ای به خاطر بسپارد.

بر اساس این گزارش، بولتون در ادامه با محکوم کردن سیاست‌های ترامپ و خطرناک توصیف کردن ریاست جمهوری وی برای ایالات متحده، افزود: انتخابات 2020 میلادی آخرین سنگر برای محافظت از کشور در برابر سیاست های ترامپ خواهد بود. امیدوارم تاریخ او را به عنوان رئیس جمهور یک دوره ای به خاطر بسپارد تا کشور را به طور جبران ناپذیری در ورطه سراشیبی و سقوط فرو نبرد.

مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید اظهار داشت: تصور نمی کنم ترامپ یک جمهوریخواه محافظه کار باشد. من در ماه نوامبر به او رای نخواهم داد. من قطعا به جو بایدن هم رای نخواهم داد. می خواهم یک جمهوریخواه محافظه کار را برای رای دادن انتخاب کنم.

وی البته پیش بینی کرد که پاسخ ترامپ علیه او تند و آتشین خواهد بود. بولتون گفت: این مساله برای دولت ترامپ به یک کار عادی و معمولی تبدیل شده است که وقتی با انتقاد روبرو می شود، با موضوع انتقاد برخورد نمی کنند بلکه آنها به شخص انتقادکننده حمله می کنند، من انتظار چنین اقدامی را دارم و متعجب نخواهم شد.

وی درباره کتاب جنجالی اش که قرار است سه شنبه رسما وارد بازار شود، گفت: ترامپ نگران آن نیست که دولت های خارجی این کتاب را بخوانند بلکه وی نگرانی اصلی او این است که مردم آمریکا این کتاب را بخوانند. مردم آمریکا حق دارند که واقعیت را بشنوند.

بولتون در ادامه حمایت خود از ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2016 میلادی را اقدامی اشتباه ارزیابی کرد و افزود: من فرصت های این انتخاب را برای یک تصمیم گیری منسجم، منطقی و سیستماتیک برای پیشبرد منافع آمریکا بیش از حد خوشبینانه دانستم. حضور 17 ماهه من در کاخ سفید به عنوان مشاور امنیت ملی، نشان داد که این تصمیم درست نبوده است.

وی درباره استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا هم گفت: تصور نمی کردم دموکرات ها، فهم و درک سیاسی یا توانایی برای تغییر را داشته باشند، آنها قصد داشتند تا پایگاه انتخاباتی خود را تقویت کنند و بگویند ما توانایی استیضاح ترامپ را داشتیم. این رفتار تقریبا بد و در نهایت به نفع ترامپ بود. اکنون متعهد هستم تا به مردم آمریکا بگویم در کاخ سفید چه اتفاقاتی می افتد و مقام های رسمی آنها به چه کاری مشغول هستند.

بولتون در ادامه درباره عدم حضور در مجلس سنا برای شهادت دادن در پرونده استیضاح ترامپ نیز گفت: این در تعهد من نیست که به دموکرات ها برای خارج شدن از مشکلات شان کمک کنم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت