البرغوثی: حمله به قدس حمله به مسجدالاقصی است

دوشنبه 2 تير 1399
22:24
البرغوثی: حمله به قدس حمله به مسجدالاقصی است دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین گفت: موضوع انضمام بخشهایی از کرانه باختری و قدس به رژیم صهیونیستی پس از آن مطرح شد که این رژیم قبلا قدس را به شرقی و غربی تبدیل کرده بود.  

العالمفلسطین اشغالی

مصطفی البرغوثی در گفت وگو با برنامه "نوافذ" شبکه خبری العالم افزود: رژیم صهیونیستی سرگرم گسترش شهرک سازی در اطراف قدس است تا پس از مدتی تمام این مناطق را همراه با بخشهای زیادی از کرانه باختری به خود ضمیمه کند.

وی ادامه داد که معامله قرن و اعلام شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نیز آن را تایید کرد، نمی تواند حق فلسطینیان در شهر قدس به عنوان پایتختشان را نفی کند.

البرغوثی با هشدار به اینکه یهودی سازی مسجدالاقصی زمینه را برای سیطره رژیم بر قدس هموار می کند، حمله به قدس را حمله به مسجدالاقصی و اماکن دینی اسلامی و مسیحی دانست و گفت: بدون مسجد الاقصی، قدس نخواهد بود و بدون قدس، مسجدالاقصی نخواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد