بازداشت سرکرده پیشین گروه تروریستی «جبهه‌النصره»، در ادلب 

سه شنبه 3 تير 1399
13:18
بازداشت سرکرده پیشین گروه تروریستی «جبهه‌النصره»، در ادلب  ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» سرکرده پیشین گروه تروریستی «جبهه‌النصره» را در استان ادلب سوریه بازداشت کرد.

العالم - سوریه

«ابومالک التلی» سرکرده پیشین گروه تروریستی «جبهه‌النصره» در استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه بازداشت شد.

پایگاه خبری «رووداو» گزارش داد که ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» که جبهه النصره بخشی از آن است، التلی را بازداشت کرده است.

تحریر الشام می‌گوید که علت بازداشت این سرکرده ارشد، «تشویق برای ایجاد شکاف در ائتلاف، تمرد و تحریک» بوده است.

التلی اخیرا گفته بود که علت کناره‌گیری وی از ائتلاف تحریر الشام، این بود که برخی از سیاستهای تحریر الشام را نمی‌دانست یا درباره آن قانع نمی‌شد.
وی پس از اینکه از تحریر الشام جدا شده بود، پس از دیدار با «ابو محمد الجولانی» سرکرده این ائتلاف، بار دیگر به آن بازگشته بود.

التلی به مدت چند سال در منطقه «قلمون غربی» در شمال شرق استان دمشق سرکرده جبهه النصره بود. وی در پی توافق حزب الله لبنان با تحریر الشام در آگوست 2017 از دمشق به استان ادلب منتقل شد.

پیش از التلی، تحریر الشام، «سراج الدین مختارف» معروف به «ابو صلاح الازبکی» را بازداشت کرده بود. الازبکی از رهبران گروه تروریستی «جبهه انصار الدین» بوده است.

به گزارش رووداو، نبود این افراد، ضربه‌ای به ائتلاف مخالف تحریر الشام است؛ ائتلافی که وابسته به گروه تروریستی القاعده در شمال غرب سوریه است و مخالف توافقات روسیه و ترکیه در این منطقه به شمار می‌رود.

تحریر الشام یک گروه تروریستی سلفی است که در اوایل بهمن 1395 تشکیل شد. در این ائتلاف گروههای تروریستی «جبهه فتح الشام» (که پیشتر جبهه النصره نام داشت)، «جبهة أنصار الدین»، «جیش السنة»، «لواء الحق» و «نور الدین الزنکی» حضور دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود