واکنش چین به کشته شدن ۴۰ نظامی  این کشور در درگیری با هند

سه شنبه 3 تير 1399
14:34
واکنش چین به کشته شدن  ۴۰ نظامی  این کشور در درگیری با هند وزارت خارجه چین اظهارنظر یک وزیر کابینه هند و گزارش‌‎های برخی رسانه‌ها درباره کشته شدن ۴۰ نظامی چینی در درگیری‌های اخیر بین دو کشور را «خبر جعلی» خواند.

العالم - آسیا

ادعای وزیر کنونی حمل و نقل هند و عضو سابق سازمان اطلاعات ارتش این کشور درباره کشته شدن ۴۰ نظامی چین در درگیری‌های مرزی با هند، واکنش منفی پکن را به دنبال داشت.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه چین گزارش‌ها و گمانه‌زنی‌ها درباره کشته شدن ۴۰ نظامی این کشور در درگیری‌های اخیر مرزی با هند را رد کرد و «اخبار جعلی» خواند.

وزارت خارجه چین البته اظهارنظری درباره تلفات احتمالی این کشور در درگیری‌های مرزی با هند نکرد.

اظهارنظر این وزارتخانه در حالی مطرح شد که «وی.کِی.سینگ» وزیر راه و حمل و نقل هند در خصوص تعداد تلفات درگیری‌های مرزی این کشور با چین مدعی شده بود: «اگر ۲۰ نفر از طرف (هندی) کشته شده باشند، در آن صورت تلفات طرف مقابل (چین) حداقل دو برابر بیشتر (از ۲۰ نفر) خواهد بود».

این وزیر کابینه که سابقه فعالیت به عنوان عضو ارشد بخش اطلاعاتی ارتش هند را دارد، مدارک و شواهدی درباره این ادعای خود ارائه نکرد.

پیشتر در خبرها آمده بود که طی درگیری‌های اخیر مرزی بین این دو کشور اتمی و پرجمعیت جهان، ۲۰ سرباز هندی کشته و حداقل ۷۶ نفر از آنها زخمی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟