مقام آمریکایی: ترامپ بیانیه مهمی درباره طرح الحاق صادر می‌کند

پنج‌شنبه 5 تير 1399
08:56
مقام آمریکایی: ترامپ بیانیه مهمی درباره طرح الحاق صادر می‌کند
مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید دونالد ترامپ به زودی بیانیه مهمی درباره طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری صادر می‌کند.

العالم - آمریکا

در ادامه گمانه‌زنی‌ها درباره موضع و نظر کاخ سفید درباره طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری، این بار «کلی‌آن کانوِی» مشاور ارشد رئیس‌جمهور آمریکا از صدور اعلامیه‌ای مهم در آینده نزدیک خبر داد.

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، کانوِی امروز (پنجشنبه) طی نشست خبری مقابل کاخ سفید توضیح داد که از منابع مطلع شنیده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره طرح اشغال «بیانیه مهمی» صادر خواهد کرد.

وی در این باره توضیح داد: «رئیس‌جمهور درباره [طرح] الحاق بیانیه‌ای خواهد داد... او پیشتر درباره آن [طرح] صحبت کرده و من صدور بیانیه‌ای بزرگ در این باره را به او واگذار می‌کنم».

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

روز گذشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک منبع مطلع خبر داد که دستیاران ارشد ترامپ از بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) سلسله مباحثات برای چراغ سبز دادن به اسرائیل برای اجرای طرح اشغال را کلید زدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"