آینده ای تاریک در انتظار نفت شیل آمریکا

پنج‌شنبه 5 تير 1399
22:47
آینده ای تاریک در انتظار نفت شیل آمریکا با افزایش قیمت نفت به 40 دلار در هر بشکه ، عمده تولید کنندگان نفت و گاز طبیعی آمریکا از آغاز مجدد تولید در چاه های بسته در آمریکا خبر دادند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، برخی از شرکت های آمریکایی (من جمله شرکت Continental Resources ) از آغاز مجدد تولید در چاه های بسته نفت آمریکا خبر دادند. علیرغم تحولات مثبت، کارشناسان آینده ای تلخ را برای صنعت نفت شیل آمریکا پیش بینی کرده اند که با افت شدید تولید نفت روبرو شده است.

تولید نفت حدود 16 درصد کمتر از حداکثر مقدار ثبت شده در ابتدای سال خواهد بود.

به گفته تحلیلگران، مانع اصلی کمبود پول از بانکها در وال استریت پس از یک دهه رونق مالی به وجود آمد. مدتها قبل از بیماری همه گیر، سرمایه گذاران اصرار داشتند که شرکت ها هزینه های خود را کاهش دهند و بیشتر از آنچه بدست می آورند هزینه نکنند.

علاوه بر کمبود منابع مالی، به دلیل فرسودگی ذخایر اکتشافی و لزوم توسعه سپرده های جدید، مشکلاتی در تولید نفت در آمریکا به وجود می آید. در آمریكا هم اكنون 189 دستگاه حفاری فعال (72 درصد كمتر از ماه مارس) وجود دارد كه یكی از پایین ترین میزان برای تولید نفت شیل است.

0% ...

آخرین اخبار

آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین