منصور هادی عاجزانه جدایی طلبان جنوب را فرزندان خود خواند؟

شنبه 7 تير 1399
20:10
منصور هادی عاجزانه جدایی طلبان جنوب را فرزندان خود خواند؟

العالم - یمن

خبر:

امروز شنبه عبد ربه منصور هادی در نشستی با اعضای دولت، ریاست مجلس و معاون خود محسن صالح دست به دامان شورای انتقالی جنوب شد.

تحلیل:

- اینکه بعد از 2 ماه غیبت و تحمل شایعه های گوناگون معطوف به مریضی و مرگ، هادی خود را رسانه ای می کند بدین معناست که او درکمال ناامیدی همچنان چشم به الطاف سعودی و امارات بمنظور تمدید حیات سیاسی خود دارد.

- هادی در نشست امروز خود در حالی بدون اشاره به پیش شرطهای سابق اعلام داشته است به"توافقنامه ریاض" به شکلی که جنوبی ها آن را قبول دارند تسلیم می شود که جنوبی ها عزم خود را برای تکمیل آنچه "خودمختاری استانهای جنوبی" می نامند کاملا جزم کرده اند و به نظر می رسد هیچ نیتی مبتنی بر عدول از آن ندارند.

- در حالی که جنوبی ها تصمیم جدی دارند که شتر خلافت هادی را در میدان نبرد پی کنند، هادی می کوشد تا با التماس و در سایه ترساندن جنوبی ها از خطر انصار الله مجددا دل شورای انتقالی جنوب را بدست آورد. به همین خاطر هم هست که به" فریز شدن" اوضاع در قالب کنونی رضایت داده است. البته معنای دیگر این تحبیب و دلجویی اعتراف ناخواسته به اقتدار انصار الله است.

- اینکه قبل از نشست امروز هادی و دولتمردانش، رییس مجلس او و مشاورانش در پنجشنبه شب به دیدار سفیر سعودی در یمن رفته اند و امروز اینچنین ناکام و درمانده از پذیرش اتفاق ریاض و تسلیم شدن به شرایط کنونی سخن میگویند یعنی آنکه اعتماد پیشین دولت هادی به عربستان به پایین ترین سطح خود نزول کرده است.

- شرایط کنونی در یمن به طنابی شبیه است که لحظه لحظه بر گردن منصور هادی تنگتر و تنگتر میشود فقط میماند این سوال که پشت پرده معامله میان سعودی و امارات درخصوص یمن چیست، معامله ای که آنقدر برای سعودی دارای منفعت هست که ریاض را به خداحافظی با تنها بهانه حضور نامشروعش در یمن تشویق کند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست