برنامه‌ریزی سفارت اسپانیا در کاراکاس برای ربودن مادورو!

يکشنبه 8 تير 1399
01:14
برنامه‌ریزی سفارت اسپانیا در کاراکاس برای ربودن مادورو! وزیر ارتباطات ونزوئلا از همدستی سفارت اسپانیا در پایتخت این کشور با یکی از سران اپوزیسیون ونزوئلا جهت ترور و ربودن مقامات ارشد ونزوئلایی خبر داد.

العالم - آمریکا

یک مقام ارشد دولت ونزوئلا شنبه شب به وقت تهران گفت که توطئه شکست خورده اخیر یک شرکت امنیتی آمریکایی که قصد ربودن «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور این کشور را داشت در سفارت اسپانیا در پایتخت ونزوئلا برنامه‌ریزی شده بود.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «خوخه رودریگز» وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا در یک برنامه تلویزیونی با متهم کردن دولت اسپانیا در حمایت از گروه‌های مخالف دولت این کشور جهت کشتن مقامات ونزوئلایی گفت که ونزوئلا نسبت به اینکه ساختمان سفارت اسپانیا در «کاراکاس» به پایگاه برنامه ریزی عملیات ربودن نیکلاس مادورو مبدل شده، شکایت کرده است.

وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا با انتقاد از دولت اسپانیا در زمینه فعالیت «لئوپولدو لوپز» یکی از رهبران مخالفان ونزوئلایی در سفارت اسپانیا در کاراکاس گفت: «آیا دولت اسپانیا می‌داند که لئوپولدو لوپز با هدف مذاکره درباره برنامه‌های خود برای ترور نیکلاس مادورو، همچنان به ارتباطات ویدیوکنفرانسی ادامه می‌دهد؟ آیا دولت اسپانیا حرفی برای گفتن در این زمینه دارد؟»

این مقام ارشد ونزوئلایی در ادامه افزود که «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را برای صحبت درباره اقدامات یکی از اعضای این اتحادیه علیه ونزوئلا، به این کشور دعوت کرده است.

لوپز از ماه مه (خرداد) سال 2019 بعد از کودتای نظامی از سوی «خوان گوایدو» رئیس جمهور خود خوانده این کشور با هدف سرنگونی نیکلاس مادورو در سفارت اسپانیا در کاراکاس مخفی شده است.

ارتش ونزوئلا در سوم ماه مه حمله دریایی مزدورانی که با حمایت آمریکا از کلمبیا قصد ورود به این کشور و ربودن مادورو را داشتند، خنثی کرد. بعدا مشخص شد که دو نفر از مزدوران بازداشت شده کارمندان شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی بودند. این دو اعتراف کردند که در برنامه آموزش نیروهای مخالف جهت ربودن مادرو نقش داشتند.

رئیس‌جمهور ونزوئلا چنید قبل در پاسخی تند به بیانیه اخیر اتحادیه اروپا علیه کاراکاس تأکید کرد که این اتحادیه به جای نگرانی درباره امور داخلی ونزوئلا، نگران بحران اقتصادی و نژادپرستی اروپا باشد.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد