مرکل: انگلیس باید با پیامد تصمیم‌های دولتش در قبال اتحادیه اروپا کنار بیاید

يکشنبه 8 تير 1399
07:38
مرکل: انگلیس باید با پیامد تصمیم‌های دولتش در قبال اتحادیه اروپا کنار بیاید صدراعظم آلمان می‌گوید دولت بوریس جانسون هر تصمیمی در قبال اتحادیه اروپا و روابط با این اتحادیه بگیرد با واکنش مناسب 27 عضو آن روبه‌رو خواهد شد و «باید با پیامدهای آن نیز کنار بیاید».

العالم- اروپا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، آنگلا مرکل در جریان یک کنفرانس خبری با شماری از رسانه‌های اروپایی گفت «ما باید این ایده که به انگلیس بگوییم چه بکند را رها کنیم؛ این به انگلیس مربوط می‌شود و هر تصمیمی نیز بگیرد ۲۷ عضو اتحادیه واکنش درخوری به آن نشان می‌دهند».
آلمان چند روز دیگر ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را در دست خواهد گرفت، و علاوه بر بحران ناشی از همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ مسئله روابط با انگلیس پس از خروج از اتحادیه، از چالش‌هایی‌ست که با آن روبه‌رو خواهد بود.
صدر اعظم آلمان افزود: «با حضور نخست‌وزیر بوریس جانسون، دولت انگلیس می‌خواهد نوع روابط خود با ما در پی خروج [از اتحادیه] را تعیین کند. پس از آن نیز باید با پیامدهای آن کنار بیاید، البته باید گفت که روابط اقتصادی ما ارتباط و نزدیکی کم‌تری خواهد داشت».
انگلیس ۱۱ بهمن سال گذشته به طور رسمی از اتحادیه اروپا خارج شد. چهار سال از همه‌پرسی انگلیس که در آن به خروج از اتحادیه رای داده شد، می‌گذرد. با این حال از آن زمان تا کنون لندن و اعضای اتحادیه بارها با چالش‌های مختلفی در مسیر خروج روبه‌رو شده‌اند. دولت انگلیس نیز بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشت تا در نهایت به‌طور رسمی از اتحادیه خارج شد.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد


اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد