پکن قانون امنیت ملی هنگ کنگ را تصویب کرد

سه شنبه 10 تير 1399
08:55
پکن قانون امنیت ملی هنگ کنگ را تصویب کرد رسانه‌های چینی از تصویب قانون امنیت ملی هنگ کنگ در نشست امروز کنگره خلق چین در پکن خبر دادند.

العالم - آسیا

به گزارش رویترز، کمیته دائمی سیزدهم کنگره ملی خلق چین (NPC)قانون امنیت ملی هنگ کنگ را به اتفاق آرا تصویب کرد.

پکن این قانون را در پاسخ به اعتراضات خشونت آمیز طرفداران به اصطلاح دموکراسی در سال گذشته در هنگ کنگ وضع کرد. مقامات چین می گویند این قانون نه تنها به حقوق شهروند هنگ کنگی آسیبی وارد نمی کند بلکه با براندازی، تروریسم، جدایی و تبانی با نیروهای خارجی مقابله خواهد کرد که باعث رشد و شکوفایی بیشتر این منطقه خواهد شد. پیش نویس این قانون که به محض تصویب لازم الاجرا خواهد شد هنوز منتشر نشده است.

پیشتر آمریکا و وزرای خارجه انگلیس، استرالیا و کانادا درباره تصویب این قانون به شدت ابراز نگرانی کرده بودند. دونالد ترامپ خاطر نشان کرده بود در همین راستا برای مقامات چینی محدودیت روادید اعمال خواهد کرد؛ موضوعی که با واکنش چین مواجه شد و پکن با آن مقابله به مثل کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود