ظریف در نشست شورای امنیت مطرح کرد؛

انتقاد از انفعال اروپا و شورای امنیت در قبال آمریکا/ اگر شورای امنیت دوباره تعلل کند، شاهد یک نسل عقبگرد خواهیم بود/ پاسخ ما در مقابل هرگونه محدودیت جدید قاطع خواهد بود

سه شنبه 10 تير 1399
21:53
انتقاد از انفعال اروپا و شورای امنیت در قبال آمریکا/ اگر شورای امنیت دوباره تعلل کند، شاهد یک نسل عقبگرد خواهیم بود/ پاسخ ما در مقابل هرگونه محدودیت جدید قاطع خواهد بود وزیر امورخارجه ایران در نشست آنلاین شورای امنیت سازمان ملل متحدگفت: چنانچه باردیگر شورا تعلل ورزد، به منزله یک نسل عقب‌گرد در چندجانبه گرایی و حاکمیت قانون خواهد بود.

العالم _ ایران / سیاسی

محمد جواد ظریف افزود: حتی یک جلسه شورا برای نکوهش و دولت آمریکا یا حداقل برای بررسی نقض های مکرر آن تشکیل نشده است در عوض برخی از اعضای اروپایی شورا در فکر تخریب بیشتر قطعنامه و شورا هستند در حالی که نسبت به تعهدات خود در مورد برجام پایبند نیستند.

ظریف تاکید کرد: ایالات متحده با برخی از اعمال خود به دبیرخانه فشار آورد تا خوانش گمراه کننده از قطعنامه ۲۲۳۱ را اتخاذ کند، دبیرخانه را وادار به ارتکاب ادعای خود ساخته و اسناد جعلی برای تهیه گزارش کاملاً غیر حرفه‌ای کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد : ایران با عملکرد مبتنی بر حسن نیت از اعمال این اقدام جبرانی خودداری نموده تا طرف های باقیمانده برجام قادر باشند به وعده‌های خود عمل کنند. به مدت یک سال تمام اجرای کامل برجام را ادامه دادیم.

وی یادآورشد: اقدامات جبرانی ما تا امروز هیچ تاثیری در نظارت و راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در باره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای مان نداشته است و قطعاً برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تحت سختگیرانه ترین نظام بازرسی ها قرار داشته است.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران توضیح داد که ما خواستار تعامل با تمام همسایگان خود هستیم تا منطقه قدرتمند که مانع ظهور بلند پروازی های هژمونیک توسط هر قدرت منطقه‌ای یا جهانی باشد ایجاد شود.

ظریف ادامه داد که به همین منظور رییس جمهوری اسلامی ایران ابتکار صلح هرمز موسوم به امید را معرفی کرده است و ما بدون مداخله ایالات متحده از شش هزار مایل دورتر می توانیم این را محقق کنیم.

وی تصریح کرد: چارچوب زمانی رفع محدودیت های تسلیحاتی که در قطعنامه ۲۲۳۱ پیش‌بینی شده بخش لاینفک از تفاهم سخت به دست آمده است که طرف‌های برجام را قادر ساخت تا در نهایت در مورد بسته کلی برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ توافق کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان یادآورشد: هرگونه محدودیت جدید توسط شورای امنیت بر خلاف تعهدات اساسی است که به ملت ایران داده شده است، در چنین سناریویی گزینه‌های ایران همانطور که قبلا به بقیه طرف‌های برجام اطلاع داده شده است قاطع خواهد بود و ایالات متحده و هر موجودیتی که ممکن است به آن کمک کند یا به رفتار غیر قانونی آمریکا تن دهد مسئولیت کامل را برعهده خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی