افزایش 5 برابری جرائم در سیاتل آمریکا

جمعه 13 تير 1399
11:09
افزایش 5 برابری جرائم در سیاتل آمریکا آمار و ارقام شهردار شهر سیاتل آمریکا نشان می‌دهد که جرائم در این شهر بعد از تشکیل منطقه سازماندهی شده توسط معترضان، 5 برابر شده‌ است.

العالم - آمریکا

بر اساس آمار و ارقامی که «جِنی دورکان»، شهردار شهر سیاتل آمریکا منتشر کرده، این شهر به دلیل خشونت و نابسامانی به وجود آمده در منطقه تحت کنترل معترضان، شاهد افزایش ۵۲۵ درصدی جرائم بوده است.

وبگاه شبکه خبری «راشا تودی» در حالی از افزایش جرائم گزارش‌شده در شهر سیاتل خبر داده که شهردار این شهر روز چهارشنبه هفته جاری با انتشار دستورالعملی از اداره پلیس سیاتل خواست، منطقه خودمختار این شهر را از معترضان تخلیه کند.

راشا تودی نوشته در دستورالعمل اجرایی دورکان عنوان شده که از زمان شکل‌گیری این منطقه خود‌مختار در اوایل ژوئن، استعمال مواد مخدر و ارتکاب جرائم خشونت‌آمیز از جمله تجاوز، سرقت، تهاجم و باندبازی‌هایی صورت گرفته است.

به گزارش راشا تودی، منطقه خودمختار سیاتل، در کمتر از یک ماه شاهد دو تیر‌اندازی مرگبار و افزایش جدی جرائم گزارش شده بوده است.

بر اساس این گزارش دو نوجوان سیاه پوست ۱۶ و ۱۹ ساله در دو حادثه جداگانه به ضرب گلوله کشته‌ شده‌اند.

دورکان در دستورالعمل خود نوشته: «افزایش ۵۲۵ درصدی [جرائم]، ۲۲ حادثه دیگر، جرائم حضوری اشخاص در منطقه، که شامل دو مورد قتل، شش دزدی و ۱۶ مورد تهاجم می‌شوند.»

شهردار سیاتل در این دستورالعمل همچنین نوشت شرایط در این منطقه خودمختار بدتر شده است و به جایی رسیده که فعالیت‌ها در داخل و اطراف این منطقه سلامتی، زندگی و امنیت مردم را تهدید می‌کند.

پلیس شهر سیاتل، روز چهارشنبه هفته جاری در پیامی توئیتری با انتشار این دستور‌العمل ضمن هشدار به معترضان نوشت مأموران پلیس شهر سیاتل صبح روز چهارشنبه برای اجرای دستور‌العمل دفتر شهردار مبنی بر تخلیه این منطقه، وارد جمعیت معترضان می‌شوند.

صبح چهارشنبه، پلیس سیاتل ناحیه متعلق به خود را که توسط معترضان اشغال شده بود پس گرفت و دست کم ۳۱ نفر را دستگیر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی