همزمان با صعود مجدد کرونا مطرح شد

نظر دولت درباره تعطیلی و دورکاری کارکنان

جمعه 13 تير 1399
16:12
نظر دولت درباره تعطیلی و دورکاری کارکنان در شرایط موجود با توجه به مجوزی که برای دورکاری به شرط وجود زیر ساخت‌ها وجود دارد، دستگاه‌های اجرایی این امکان را خواهند داشت تا  برای ممانعت از شیوع بیشتر ویروس کرونا و خطری که کارکنان آنها را تهدید می‌کند از مصوبه دورکاری استفاده کنند.

العالم- ایران/ سیاسی

از اسفند ماه سال گذشته و با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا بر اهمیت کاهش تردد مردم محدودیت‌هایی در رفت و آمد کارکنان به محل کارشان ایجاد شد، به طوری که ابتدا ساعات کاری محدود و حتی در فروردین ماه میزان حضور آنها به یک سوم و دو سوم کاهش پیدا کرد. ولی به هر ترتیب از اوایل خرداد ماه مجدد شرایط به حالت عادی برگشت و دولت طی بخشنامه‌ای از دستگاه‌های اجرایی خواست تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کارکنان در محل کار خود حاضر شوند، ولی ساعات کاری آنها از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ محدود شد.

اما طی مدت اخیر با توجه به بالا رفتن تعداد مبتلایان و فوت شدگان و همچنین اعلامی که ستاد ملی مقابله با کرونا در رابطه با وضعیت قرمز و هشدار در برخی استان‌ها داشته است موضوع دورکاری کارکنان و کاهش تردد بار دیگر مطرح شده است.

اما آن چه که جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی در تازه ترین اظهار نظر خود در رابطه با دورکاری کارکنان اعلام کرده نشان از آن دارد دولت مایل است برای تداوم ارائه خدمات به مردم تعطیلی وجود نداشته باشد.

به طوری که وی گفته با توجه به ضرورت ارائه خدمات دولتی به مردم، موافق تعطیل شدن ادارات دولتی در شرایط بحرانی نیستیم چرا که در این شرایط کارکنان دولت باید بیشتر تلاش کنند تا به مردم خدمت رسانی شود.

اما جدای از تعطیلی، انصاری در رابطه با موضوع دورکاری کارکنان نیز موضع خود را اعلام کرده و گفته است که دورکاری کارمندان دولت زمانی امکان پذیر خواهد بود که زیر ساخت‌های آن فراهم شود. این در حالی است که درباره کاهش نیروی کار دستگاه‌های اجرایی در صورتی که شرایط شیوع کرونا مجددا مثل فروردین ماه بحرانی شود تصمیم گیری خواهد شد.

البته بعد از آن که سازمان اداری و استخدامی براساس تصمیم گیری ستاد ملی کرونا بخشنامه حضور کامل کارکنان در دستگاه‌های اجرایی را صادر کرده بود در رابطه با موضوع دور کاری تاکید داشت دستگاه‌های که از زیر ساخت‌های لازم برای دور کاری برخوردار باشند می‌توانند نسبت به آن اقدام کنند.

انصاری در این بخشنامه دولت تاکید کرده بود که کارکنان خانم که بچه دار هستند و یا باردار می‌توانند در اولویت دورکاری قرار بگیرند.

در هر صورت در شرایط موجود با توجه به مجوزی که برای دورکاری به شرط وجود زیر ساخت‌ها وجود دارد، دستگاه‌های اجرایی این امکان را خواهند داشت تا برای ممانعت از شیوع بیشتر ویروس کرونا و خطری که کارکنان آنها را تهدید می‌کند از مصوبه دورکاری استفاده کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت