مصر: داعش به مناطق غربی لیبی بازگشته است

پنج‌شنبه 19 تير 1399
00:52
مصر: داعش به مناطق غربی لیبی بازگشته است «سامح شکری» وزیر خارجه مصر چهارشنبه شب در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد لیبی، گفت: داعش بار دیگر به غرب لیبی بازگشته است.

العالم-مصر

ه نوشته الیوم السابع، شکری گفت: همه باید با کشورهایی که به حاکمیت ما احترام نمی‌گذارند و ثبات را در شرق مدیترانه بر هم می‌زنند، مقابله کنیم.
وی افزود: ارتش ملی لیبی کنترل شرق لیبی را افزایش داده و ثبات را به این منطقه بازگردانده است؛ اما شبه‌نظامیان به دنبال تحقق منافع و ایدئولوژی خود آن هم به حساب مردم لیبی هستند.

شکری اضافه کرد: سال ۲۰۱۵ داعش با کشتن ۲۱ مصری، جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار داد و این جنایت، جامعه جهانی را بر آن داشت تا خواستار مبارزه با گروه‌های تروریستی شوند اما متأسفانه داعش بار دیگر به غرب لیبی برگشته است و تاکید می‌کنم که جامعه جهانی ملزم به مبارزه با گروه‌های تروریستی در لیبی و محکوم کردن کسانی است که از آنها حمایت می‌کنند.

وزیر خارجه مصر در پایان گفت: شرایط در لیبی به دلیل نیروهای منطقه‌ای که از تروریست‌ها حمایت می‌کنند بدتر شده است و این موضوع، خطری برای مصر محسوب می‌شود و هیچ تهدیدی را تحمل نخواهیم کرد.

دولت مصر از نیروهای ژنرال خلیفه حفتر موسوم به ارتش ملی لیبی در شرق این کشور حمایت می‌کند.

لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با هدف برکناری معمر قذافی حاکم وقت این کشور، با تنش‌های سیاسی و درگیری‌های نظامی بسیار گسترده‌ای روبه‌رو بوده است.

این کشور در نهایت به ۲ بخش شرقی و غربی تقسیم شد. در بخش غربی با مرکزیت طرابلس دولتی موسوم به دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» بر سر کار آمده که مورد تأیید و حمایت سازمان ملل متحد و برخی کشورها از جمله ترکیه، قطر و ایتالیاست و در بخش شرقی و جنوب نیز خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته ارتش بر امور مسلط شده است که از سوی کشورهایی مانند عربستان، روسیه، فرانسه، مصر، امارات متحده عربی، یونان و قبرس حمایت می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است