آمریکا تحریم‌های بیشتری علیه چین اعمال کرد

پنج‌شنبه 19 تير 1399
22:22
آمریکا تحریم‌های بیشتری علیه چین اعمال کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم یک نهاد امنیتی و چهار نفر از مقامات ارشد چین به بهانه ادعایی نقض حقوق بشر خبر داده است.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز (پنجشنبه) از تحریم مقامات ارشد چین به بهانه نقض حقوق بشر خبر داد.

وبگاه «آکسیوس» نوشته چهار نفر از مقامات ارشد و اداره امنیت عمومی منطقه شین‌جیانگ چین تحت تحریم قرار گرفته‌اند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا این تحریم‌ها را به بهانه ادعایی نقض حقوق بشر علیه مسلمانان اویغور و دیگر اقلیتهای قومی در منطقه شین‌جیانگ‌ چین اعمال کرده‌ است.

آمریکا در حالی امروز این تحریم‌ها را علیه چین اعمال کرد که روز سه‌شنبه نیز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با اشاره به آنچه نقض حقوق بشر توسط دولت چین در مناطق تبت خوانده بود، اعلام کرد که آمریکا محدودیتهایی برای صدور ویزا برای مقامات چینی اعمال خواهد کرد.

علت این مسئله نیز از سوی پامپئو محدودیت‌های اعمال شده مسافرتی چین به این منطقه برای دیپلمات‌ها، خبرنگاران و توریست‌های آمریکایی اعلام شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است