تحلیلگر صهیونیست؛ یک هیأت سعودی وارد تل‌آویو شده است

شنبه 21 تير 1399
15:07
 تحلیلگر صهیونیست؛ یک هیأت سعودی وارد تل‌آویو شده است یک تحلیلگر صهیونیست در توئیتی مدعی شد که یک هیأت سعودی برای درخواست میانجیگری تل‌آویو در مسئله ترور روزنامه‌نگار مشهور سعودی وارد تل‌آویو شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«ادی کوهن» تحلیلگر صهیونیست، شامگاه روز جمعه، در حساب کاربری خود در توئیتر مدعی شد که یک هیأت سعودی به ریاست «سعود القحطانی» از مشاوران ارشد ولی‌عهد سعودی و از اعضای تیم ترور «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار برجسته سعودی وارد تل‌آویو شده است.

در توئیت ادی کوهن آمده است:‌ «یک هیأت سعودی به ریاست سعود القحطانی هم‌اکنون در تل‌آویو حضور دارد... [این هیأت] برای ثابت ماندن حکم دادگاه سعودی در ارتباط با پرونده خاشقچی در دولت آمریکا، خواستار میانجیگری [تل‌آویو] شده است».

سعود القحطانی ناظر عملیات ترور جمال خاشقچی در کنسولگری عربستان سعودی در ترکیه بود که پس از صدور حکم دادگاه سعودی تبرئه شد.

در ادامه این توئیت در تشریح دیگر اهداف این سفر به «خرید برنامه مخصوص امنیت سایبری» سایبری اشاره شده است.

در پایان این توئیت همچنین با تمسخر مردم کشورهای عربی نوشته شده است: «آنها (صهیونیست‌ها) در تمام عمر خود به شما می‌خندند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است