انهدام 10 مقر و مخفیگاه داعش توسط الحشد الشعبی در شرق عراق

چهارشنبه 25 تير 1399
13:16
انهدام 10 مقر و مخفیگاه داعش توسط الحشد الشعبی در شرق عراق نیروهای سازمان الحشد الشعبی در جریان عملیات ابطال العراق موفق شدند ده مقر و مخفیگاه متعلق به عناصر تروریستی داعش را در استان دیالی از بین ببرند.

العالم- عراق

«صادق الحسینی» سخنگوی رسمی فرماندهی عملیات الحشد الشعبی در دیالی از موفقیتهای نیروهای این سازمان در این عملیات خبر داد.

الحسینی تأکید کرد که نیروهای الحشد الشعبی با حمایت نیروی هوایی عراق، مقرهایی از داعش را منهدم کردند که از سال 2003 تا کنون، پای نیروهای امنیتی بدان نرسیده بود.

شبکه خبری «آفاق» به نقل از این فرمانده عراقی گزارش داد، نیروهای الحشد در جریان چهارمین عملیات «ابطال العراق» موفق شدند بیش از هفت مقر داعش را در مناطق بین شمال «المقدادیه»، «حوض حمرین» و اطراف رود دیالی منهدم کنند.


وی خاطر نشان کرد، نیروهای الحشد همچنین سه مخفیگاه داعش را در این منطقه تخریب کردند. این مخفیگاه‌ها، منبع تأمین مواد منفجره، تجهیزات و مواد غذایی داعش بوده است.

الحسینی تصریح کرد، با همکاری اهالی دیالی، طرحهای اطلاعاتی دقیقی در این منطقه طراحی شده است تا ساکنان، هر گونه فعالیت یا تحرک مشکوک عناصر باقی مانده داعش را در مناطق شمال «المقدادیه» و حوض حمرین در شمال شرق بعقوبه گزارش دهند.

عراق از شنبه گذشته چهارمین مرحله از عملیات ابطال العراق را برای پاکسازی استان دیالی و خط مرزی شرق این کشور با ایران آغاز کرد. از بین بردن پناهگاه‌ها و مخفیگاه‌های خطرناک داعش، پاکسازی ده‌ها روستا و چندین محور در محدوده عملیات ابطال العراق و فراهم ساختن زمینه برای بازگشت ساکنان آواره، از مهمترین دستاوردهای الحشد الشعبی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود


برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


پیام رهبر انقلاب درباره حج تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود


تل‌آویو: حزب الله هر نقطه‌ای را که بخواهد می‌تواند هدف قرار دهد


هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند


تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد


اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد


«نه» قاطع وزیر دفاع پاکستان به درخواست ترامپ درباره سازش با رژیم صهیونیستی