وزارت خارجه ایران: ظریف یکشنبه به عراق می رود

شنبه 28 تير 1399
19:16
وزارت خارجه ایران: ظریف یکشنبه به عراق می رود وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که محمدجواد ظریف یکشنبه در صدر هیأتی بلندپایه به عراق سفر می کند.

العالم - ایران / سیاسی

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (شنبه) اعلام کرد که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا (یکشنبه) در صدر هیاتی بلندپایه برای دیدار و گفتگو با مقامات عراقی به این کشور سفر می کند.

پیش از این سخنگوی وزارت خارجه عراق درباره سفر ظریف به عراق گفته بود: «سفر فردای وزیرخارجه ایران به بغداد در راستای تقویت روابط دو جانبه میان دو کشور صورت می‌گیرد».

احمد الصحاف ادامه داد: «در این سفر، چالش‌های مشترک و امکان استفاده از فرصت‌های پیش‌روی ممکن در راستای منافع مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت».

الصحاف در پایان افزود که ظریف «با سه رئیس (رئیس جمهور، رئیس هیأت وزرا و رئیس پارلمان) و همچنین وزیرخارجه عراق دیدار خواهد کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟