خبر فوری:

معترضان شرق سوریه پرچم آمریکا را به آتش کشیدند

شنبه 28 تير 1399
22:48
معترضان شرق سوریه پرچم آمریکا را به آتش کشیدند منطقه دیگری از استان الحسکه هم امروز شاهد برپایی تجمع مردمی در محکومیت تحریم‌های آمریکا و اشغالگری آن در سوریه بود که در آن پرچم آمریکا هم به آتش کشیده شد.

العالم - سوریه

اهالی شهرک «فرفره» از توابع شهر «القامشلی» در استان «الحسکه» در شمال شرق سوریه با برپایی یک تجمع ملی، خروج نظامیان اشغالگر آمریکا و ترکیه را از خاک سوریه خواستار شده و تحریم‌های اقتصادی یکجانبه علیه سوریه را محکوم کردند.

معترضان با به آتش کشیدن پرچم آمریکا، تحریم‌های موسوم به «سزار» را که معیشت شهروندان سوری را هدف گرفته است، محکوم کردند و از نظامیان آمریکایی خواستند با بیرون رفتن از سوریه به اقدامات تروریستی در سرقت و غارت نفت و دیگر ثروت‌ها در مناطق تحت اشغال خود پایان دهند.

شرکت کنندگان در این تجمع بر مقاومت خود در برابر همه اشکال تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ملت سوریه تاکید کردند و شعار سردادند: «آمریکای نژادپرست در میان ملت سوریه جایی ندارد و باید از کشورمان بیرون رود».

این شهرک پیش از این هم شاهد مقابله اهالی با کاروان نظامیان اشغالگر آمریکایی بود که با سد کردن راه کاروان آمریکای آنها را وادار به بازگشت کرده و یک خودروی زرهی آنها را هم پنچر کردند.

شهرها و روستاهای استان الحسکه سوریه در مقطع اخیر شاهد برپایی تجمع‌های متعدد در محکومیت تحریم‌های آمریکا و اشغالگری و دیگر جنایات آن در سوریه بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: بروکسل به دنبال ایجاد شکاف میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است


حملات موشکی و پهپادی یمن به شبه نظامیان وابسته به عربستان


محسنی اژه‌ای انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت


قالیباف انتصاب سرلشکر وحیدی و سرلشکر ایزدی را تبریک گفت


یورش نظامیان صهیونیست به مناطقی از کرانه باختری


پیام تبریک قالیباف به سرتیپ کیومرث حیدری


ذخایر اضطراری نفت آمریکا در پی تجاوز علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسید


پیام تبریک رئیس مجلس به سرلشکر عبداللهی و سرتیپ کیومرث حیدری


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و آلمان