آتش گرفتن دومین ناو جنگی آمریکا در یک هفته

يکشنبه 29 تير 1399
13:05
آتش گرفتن دومین ناو جنگی آمریکا در یک هفته
با وقوع آتش سوزی در یک کشتی جنگی آبی خاکی دیگر نیروی دریایی آمریکا، فعالیت این شرکت کشتی‌سازی متوقف شد.

العالم _ آمریکا

در پی آتش گرفتن بخشی از کشتی جنگی آبی خاکی «کِرسارج» در بندر «نورفولک» آمریکا، نیروی دریایی این کشور فعالیت یک شرکت کشتی‌سازی را متوقف کرده است.

به نوشته پایگاه «دیفنس نیوز»، «روری اوکانر» سخنگوی فرماندهی سامانه‌های ناوبری دریایی آمریکا گفت، از آنجا که این کشتی جنگی در اسکله مربوط به شرکت کشتی‌سازی «NASSCO» قرار گرفته بود، باید مشخص شود آیا این شرکت از دستورالعمل‌های ایمنی استفاده کرده است یا خیر.

اوکانر افزود:‌ «روز ۱۷ جولای (۲۷ تیر) نیروی دریایی از وقوع آتش‌سوزی در ناو کرسارج مطلع شد. نیروی دریایی در پاسخ به این سانحه، نیروی دریایی دستور توقف کار را برای تمامی کشتی‌های مستقر در اسکله این شرکت صادر کرد تا از تبعیت آن از تمامی پروتکل‌ها و رویه‌های مربوط به آتش‌سوزی اطمینان حاصل شود».

سخنگوی شرکت کشتی‌سازی NASSCO می‌گوید آتش‌سوزی در کشتی کرسارج به صورت جزئی بوده و در اثر افتادن جرقه بر روی مواد پلاستیکی رخ داده و سریعاً توسط مأمور آتش‌نشانی مهار شد.

نیروی دریایی آمریکا بامداد جمعه نیز از مهار آتش‌سوزی در کشتی آبی‌-خاکی این کشور بعد از چهار روز خبر داد. ناو «بونهام ریچارد» در پایگاه نیروی هوایی «سن‌دیه‌گو» در ایالت کالیفرنیا پهلو گرفته بود و در لحظه حادثه ۱۶۰ سرنشین داشت. کشتی بونهام ریچارد نیز در زمان آتش‌سوزی، تحت قرارداد با شرکت NASSCO‌ بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران