کشته شدن 17 نظامی نیجریه در حمله تروریستی

يکشنبه 29 تير 1399
22:42
کشته شدن 17 نظامی نیجریه در حمله تروریستی هفده نظامی نیجریه در یک حمله تروریستی در شمال غرب این کشور کشته شدند.

العام - آفریقا

حمله تروریستی امروز به یک کاروان نظامی در نیجریه چندین کشته و زخمی برجای گذاشت.

شبکه الجزیره به نقل از رسانه‌های نیجریه در خبری فوری اعلام کرد، هفده نظامی نیجریه از جمله سه افسر در کمین افراد مسلح در شمال غرب این کشور کشته شدند.

مسئولیت این حملات را عموما گروه تروریستی بوکوحرام برعهده می‌گیرد.هفته گذشته نیز، حملات تروریست‌های بوکوحرام در نیجریه با کشته شدن بیش از ۴۰ نظامی و زخمی شدن صدها نفر همراه بوده است.

بوکوحرام و شاخه داعش در آفریقا تاکنون هزاران نفر را کشته و موجب آوارگی میلونها تن در شمال و شرق نیجریه شده اند. طی ماه‌های گذشته تروریست‌های بوکوحرام در چند نوبت با کمین کردن در مسیر نظامیان نیجریه، به آن‌ها حمله کردند.

بوکوحرام یک گروه مسلح نیجریه‌ای است که در ژانویه ۲۰۰۲ اعلام موجودیت کرده است. این گروه که مدعی اجرای «شریعت اسلامی» در تمامی ایالت‌های نیجریه است در ماه مارس سال ۲۰۱۵ ارتباط خود با سازمان تروریستی داعش را اعلام کرد.

عناصر این گروه چندی قبل نیز با حمله به روستایی در شمال شرقی نیجریه دستکم ۵۹ نفر را به قتل رساندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زخمی‌های ارتش رژیم صهیونیستی به ۱۲۷۶ نظامی رسید


توقف سوئیس مقابل قطر


شروع متزلزل برزیل در گام نخست با تساوی برابر مراکش


افزایش شمار زخمی‌های صهیونیست به ۸۵۸ نفر


پیام بقایی در سالگرد تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران


اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد