گروگانگیری در اوکراین | 20 نفر گروگان گرفته شدند

سه شنبه 31 تير 1399
13:59
گروگانگیری در اوکراین | 20 نفر گروگان گرفته شدند پلیس اوکراین از تصاحب یک اتوبوس توسط یک فرد مسلح و گروگان گرفتن 20 نفر در شمال غربی این کشور خبر داد.

العالم - اروپا

بر اساس گزارش پلیس اوکراین، امروز (سه‌شنبه) یک فرد مسلح در شمال غرب اوکراین، یک اتوبوس را تصاحب و ۲۰ نفر را به گروگان گرفت.

به نوشته وبگاه «ای‌بی‌سی نیوز»، پلیس اوکراین در بیانیه‌ای که در صفحه اجتماعی فیس‌بوک منتشر کرده گفته که گروگانگیر مسلح بوده و با خود مواد منفجره حمل می‌کرده است.

مأموران پلیس این کشور در تلاشند با گروگانگیر ارتباط برقرار کنند. آنها قبلاً وی را شناسایی کرده‌اند و گفته‌اند که وی در صفحات رسانه‌های اجتماعی خود از «نظام حاکم اوکراین» ابراز ناامیدی کرده است.

رسانه‌های اوکراینی نیز گزارش داده‌اند که از محل حادثه صدای تیر‌اندازی شنیده شده است. هنوز مشخص نیست کسی در این حادثه آسیب دیده یا خیر.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین نیز خبر داده که گروگانگیر در ساعت ۹:۲۵ دقیقه صبح به وقت محلی این اتوبوس را در کنترل خود در آورده است.

رئیس‌جمهور اوکراین در صفحه اجتماعی فیس بوک خود نوشت: صدای تیر‌اندازی به گوش رسیده و این اتوبوس آسیب دیده است.

زلنسکی همچنین تأکید کرد که اقداماتی برای حل و فصل این وضعیت بدون داشتن تلفات اتخاذ می‌شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم