آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از شنبه

جمعه 3 مرداد 1399
09:57
آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از شنبه وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آغاز ثبت‌نام دریافت وام ودیعه مسکن از فردا شنبه، وعده تحویل اولین سری از واحدهای طرح ملی مسکن تا پایان مردادماه را داد.

العالم - ایران

محمد اسلامی با بیان این‌که طرح ملی مسکن با اراده ملی مردم و استقبالی که مردم از آن انجام داده اند در سراسر کشور در حال اجراست، اظهار کرد: اولین سری از واحدهای ساخته‌شده طرح اقدام ملی از اواخر مردادماه به مردم تحویل می‌شود و به‌تدریج تا اجرای این برنامه که دو ساله است، مردم منازل خود را تحویل خواهند‌ گرفت.

وی یادآور شد: ثبت‌نام از متقاضیان طرح مذکور به دو شکل پیامکی و سامانه‌‌ای انجام گرفت که یک میلیون و 600 هزار نفر از طریق پیامک در این طرح ثبت‌نام کردند. با توجه به اینکه ثبت‌نام‌کنندگان پیامکی به دلیل شرایط کرونا باید مدارک خود را از طریق سامانه تکمیل می‌کردند، تاکنون، افزون بر 936 هزار نفر به سامانه ورود کرده‌اند و حدود 340 هزار نفر، متقاضیان پالایش‌‌شده از اواخر ماه آینده به‌تدریج به پروژه‌ها وارد خواهند شد.

وی همچنین از آغاز ثبت‌نام تسهیلات کمک‌ودیعه مسکن از روز شنبه (فردا 4 مرداد) به مستاجران خبر داد و گفت: این تسهیلات با اولویت خانواده‌های پنج نفره، زوج‌های تازه ازدواج کرده و مستاجران تحت پوشش نهادهای حمایتی در کنار تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار با کارمزد 13 درصد پرداخت می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر بخشی از منابع 20 هزار میلیارد تومانی طرح پس از این اولویت‌ها باقی بماند، سایر مستاجران نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم