ارتش سوریه برای نبرد ادلب آماده می‌شود

شنبه 4 مرداد 1399
12:03
ارتش سوریه برای نبرد ادلب آماده می‌شود نیروهای ارتش سوریه مستقر در محورهای درگیری در جبهه‌های حومه ادلب سطح آمادگی‌شان را برای دور جدیدی از درگیری‌ها با گروه‌های مسلح در این منطقه بالا برده‌اند.

العالم- سوریه

خبرگزاری "اسپوتنیک" به نقل از یک منبع میدانی در حومه ادلب، گزارش داد که "دستوراتی به فرماندهان تشکیلات نظامی مستقر در خطوط درگیری داده شود تا سطح آمادگی‌شان را بالا برده و تمامی تدابیر لازم را اتخاذ و جبهه‌ها را به منظور پیشگیری از هرگونه تنشی که این جبهه نبرد طی روزهای آتی شاهد می‌شود، تقویت کنند.

این منبع تصریح کرد، در سایه نقض توافق آتش‌بس و حملات تقریبا روزانه به مواضع ارتش در "جبل الزاویه" و "سهل الغاب" از سوی گروه‌های مسلح، یگان‌های ارتش سوریه در حومه ادلب اخیرا اقدام به انتقال تجهیزات خاص که شامل خودروهای زرهی، توپخانه و مهمات و ذخایر است به حومه‌های ادلب و حماه کرده‌اند.

منبع مذکور افزود، گروه‌های مسلح تجهیزات و عناصرشان را در برخی محورها در منطقه واقع در جبل الزاویه و جسر الشغور مستقر کرده‌اند و ارتش آنها را هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی کرده که در نتیجه آن، خودروها و مراکز تجمع‌شان تخریب شده است.

این منبع میدانی درباره احتمال ازسرگیری عملیات نظامی ارتش در حومه ادلب، گفت که تمامی داده‌های میدانیِ روی زمین و از جمله ناکامی آنکارا در اجرای توافق مسکو و دور کردن عناصر مسلح از جاده بین‌المللی "ام 4" و نیز حملات مستمر عناصر مسلح به مواضع ارتش دلیلی بر عدم رضایت رهبری سوریه و روسیه از وضعیت کنونی است.

منبع مذکور بار دیگر تأکید کرد که "ارتش سوریه هرگز در وضعیت دفاعی از مواضعش نخواهد ماند به‌ویژه این‌که گروه‌های مسلح در میان مواضع استراتژیک در جبل الزاویه مستقر شده‌اند."

وی در پایان تأکید کرد: "ما برای تمامی سناریوها و دستوراتی که هر لحظه صادر می‌شود، آماده هستیم."

0% ...

آخرین اخبار

تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره